Gündem

Salgında Eski Yasaklar Yeniden Mi Geliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Corona virüsü salgınında ülkemizde son dönemde vaka sayıları yeniden binin üzerine çıktı. Bunun üzerine eski kısıtlamalar ile sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı merak konusu oldu. Bu konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı ve önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında ‘Son dönemde koronavirüs vaka sayılarının artması, vatandaşların sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalar geri gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.

Bilindiği gibi son dönemde corona virüsü vaka sayısı yeniden binin üzerine çıktı. Vatandaşlar yeni kısıtlamaların gelip gelmeyeceğini, sokağa çıkma yasağının gündemde olup olmadığını merak ediyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Bu konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle oldu:

“Bütün kısıtlamaların hepsi Bilim Kurulumuzun almış olduğu kararlara bağlı. Ben buradan tüm halkıma sesleniyorum. Ne olur şu maske mesafe ve temizlik buna dikkat ediyoruz. Buna kendimiz için dikkat edelim ki sıkıntı yaşamayalım. Dün itibarıyla vefat 14. Tabi mesele vaka sayısının düşmesi meselesi. Çalışıyoruz, daha çok çalışacağız. Sizler de bize yardımcı olacaksınız. Vaka sayısının vefat sayısını düşürelim”

İlgili Makaleler