Magazin

Şarkıcı Gülşen tutukluluk sonrası ilk konserine çıktı! Emniyet şakasına sahne dondu kaldı! Ünlü şarkıcının cesur tavırları başını yakacak!

Ünlü şarkıcı yeniden sahnelere döndü. Kısa bir süre önce konserde söylediği sözlerden dolayı yargı süreci başlayan tutuklanan ve tutukluluk süreci devam eden Gülşen serbest bırakılmıştı. Bu dönemde gözlerden uzak kalmayı ve sahnelere çıkmamayı tercih etti.

Aradan geçen 4 aylık dönemin sonunda şarkıcı Gülşen yeniden sahneye çıktı yılbaşına özel bir şirketin kutlamasında sahne aldı. Sahnede sarf ettiği sözler ise yeniden tepki çekti.

ESKİ FORMUNU KORUDU!

Şarkıcı Gülşen hakkında tutuklama ve soruşturma süreci başlatılmıştı. Bu nedenle uzun bir süre sahnelere ara vermişti. Aradan geçen 4 ayın ardından yeniden aynı enerji ile sahnelerde yer almaya başladı.

Öyle ki hem giyim tarzı ile hem de konuşmaları ile dikkat çeken Gülşen’in eski formundan bir şey yitirmediği de fark edildi. Aradan geçen 4 ayın ardından çıktığı sahnede esprili söylemleri ile yeniden dikkatleri üzerine çekti.

KOSTÜMÜ VE DANSIYLA KASIP KAVURDU! “EMNİYETTEN BİRİ VAR MI?”

Şarkıcı Gülşen daha çok iddialı sahne kostümleri ve sahnedeki tavrı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yaşamış olduğu tutukluluk olayında da sahnede sarf ettiği sözler başına bela olmuştu. Bir şirketin yılbaşı kutlaması nedeniyle davet ettiği Gülşen cesur sahne kıyafeti ve kıvrak dansıyla herkesi büyüledi.

Gülşen sahnedeyken dikkat çeken en önemli nokta ise sarf ettiği sözler oldu. Seyircilere doğru dönerek: “Aranızda emniyetten biri bulunuyor mu? Ona göre dikkatli konuşayım” dedi. Hem esprili hem iğneli bu yaklaşımı gözlerden kaçmadı. Yılbaşı gecesinde yapılmış programı da ortaya çıktı. Gülşen yılbaşı gecesi için mısır’dan bir teklif aldı. Mısır’da yapılacak bir konserde yer alması istendiğine dair söylemler yer aldı.

İlgili Makaleler