Gündem

Satın alım gücünü iyileştiren kampanya geldi: Bakkal, market alışverişine 90 TL hediye edilecek!

Albaraka banka müşterilerine özel market harcamasına 90 TL worldpuan kazan kampanyasını duyurdu. Yeni yılda faydalanmaya devam edilebilecek olan kampanya bugün itibariyle kampanyaya katılacak olan müşteriler için geçerliliğini koruyor.

Albaraka’nın gençlere özel tasarladığı Trend kredi kartı ile yapılacak market harcamaları 90 TL’ye kadar worldpuan kazandıracak. Kampanya süreci devam ederken şartları karşılayarak katılım sağlayanlar ancak bu fırsattan yararlanacak.

GIDA ALIŞVERİŞİNE 90 TL’YE KADAR WORLDPUAN KAZAN KAMPANYA BAŞVURUSU

Gıda market harcamalarında 250 TL ve üzeri yapılacak ilk harcama 25 TL, ikincisi 30 TL, üçüncüsü ise 35 TL worldpuan hediye edecek. Bu kapsamda 31 Ocak 2023 tarihine kadar toplamda 90 TL’ye kadar worldpuan kazanılabilecek.

Albaraka müşterisi olanların faydalanabileceği harcadıkça kazandıran kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Trend kredi kartı başvurusunu gerçekleştirmesi gerekiyor. Bunun için dijital uygulama üzerinden başvuru seçenekleri değerlendirilebilir. Henüz müşteri olmayanlar görüntülü görüşme yolunu kullanarak müşteri hesabı oluşturduktan sonra ancak kredi kartı başvurusu yapabilecektir.

GIDA ALIŞVERİŞİNE 90 TL’YE KADAR WORLDPUAN KAZAN KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanyaya katılmak isteyenlerin bakkal ya da süpermarketler ile sınıflanmamış yiyecek dükkanlarından yapacakları tek seferde yapılacak her üç harcamanın en az 250 TL olması gerekiyor. Aynı kredi kartı ile kampanyaya yalnızca bir kez katalım sağlanabiliyor. Her müşteri toplamda 90 TL worldpuan kazanıyor. Kazanılan worldpuanlar Trend kredi kartı provizyon işlemi tamamlandıktan hemen sonra hesaba tanımlanıyor.

Bu süre 5 iş gününü bulabiliyor. Sanal kart ile yapılacak harcamalar kampanya sürecine dahil edilmiyor. Ülke enflasyonu nedeniyle gıda fiyatlarına yansıyan yüksek rakamların ay sonuna getirmekte zorluğa sebep olduğu bu günlerde Albaraka sunduğu kampanya şartları üzerinde değişiklik yapma hakkını kendinde saklı tutuyor.

İlgili Makaleler