Gündem

Seyahat ve konaklama harcamasına 100 TL kazanmak mümkün! Kampanyaya başvurmak için son gün 20 Aralık!

İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel Obilet internet sitesi üzerinden yapılacak 1000 TL ve üzeri seyahat ve konaklama harcamasına 100 TL maxipuan hediye ediyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Maximum kart sahibi olup geçerli sektörlerde belirlenmiş tutarda alışveriş yapması gerekiyor.

Maximum kart sahipleri 1000 TL ve üzeri Obilet oteller rezervasyonu, uçak bileti ve otobüs harcamasına 100 TL maxipuan kazanıyor. Metro Turizm ile BBBUS firmalarından yapılacak araç kiralama hizmeti ile feribot bilet satın alma işlemleri kampanyaya dahil edilmiyor.

SEYAHAT VE KONAKLAMA HARCAMASINA 100 TL NASIL KAZANILIR?

Her müşterinin yalnızca bir kez faydalanabileceği 100 TL maxipuan kazandıran kampanya 1000 TL ve üzeri harcamalarda geçerli oluyor. Obilet internet sitesi üzerinden maksimum kartı ile harcamanın yapılması gerekiyor. 20 Aralık tarihinde son bulacak olan kampanya iptal ya da  iade edildiğinde kazanılan maxipuanlar hesaptan geri alınıyor.

İş Bankası bireysel müşterileri için geçerliliğini koruyan kampanya kapsamında kazanılan maxipuanlar maximum kartta birikiyor. Nakde çevrilmeden kullanılıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden katılım sağlaması yeterli oluyor.

SEYAHAT VE KONAKLAMA HARCAMASINA 100 TL KAZAN KAMPANYA BAŞVURUSU

İş Bankası’nın seyahat ve konaklama harcamasını 100 TL maxipuan kazandıran kampanyasına katılım sağlamak isteyenlerin maximum mobil uygulamasını cep telefonuna indirmesi gerekiyor. Uygulamaya kullanıcı bilgileri ile giriş yaptıktan sonra “Kampanyalar” bölümüne gelinmelidir. İlgili kampanya bulunarak “Katıl” butonuna basılması yeterlidir. Alışveriş süreci öncesinde ya da sonrasında katılım sağlamak mümkündür.

İş Bankası maximum özellikle kredi kartı ile yapılacak harcamalar ile Maxipara kart ya da İş Bankası bankamatik kartı ile yapılacak harcamalar kampanya dahil edilir. Ticari Kart ya da maxipuan kullanılarak yapılacak işlemler geçerli kabul edilmiyor. Kazanılan maxipuanlar 4 Ocak 2023 tarihinde kullanılan karta ekleniyor. 28 Şubat 2023 tarihine kadar geçerliliğini koruyor.

İlgili Makaleler