Gündem

Seyahate çıkmadan önce cüzdanınızı kontrol edin! Bu banka kartına sahipseniz seyahatleriniz bedavaya gelecek! Üstelik 31 Ekim’e kadar devam edecek!

Bankaların her geçen gün artan avantajlı kampanyası, vatandaşların banka ya da kredi kartı seçerken dikkat ettiği kriterler arasındaki yerini çoktan aldı. Bu nedenle kampanya konusunda rekabet içerisinde olan bankalar, her geçen gün artan avantajlar ile banka müşterilerinin karşısına çıkmaya başladı. Özellikle yaz aylarında yoğunlaşan tatil ve seyahat kampanyaları, şimdilerde sayıca azalmaya başlasa da bazı bankalar, sürekli olarak seyahat eden banka müşterilerine ekim ayında da kazandırmayı sürdürdü. O bankalardan biri olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), seyahat kampanyası başlattığını duyurdu.

Seyahat kampanyaları kapsamında vatandaşların seyahat ederken kazanmasına olanak tanıyan bankalardan biri olan TEB, ekim ayı içerisinde yapılacak olan seyahat harcamaları kapsamında da banka müşterilerinin kazanmasına olanak tanıdı. Bu bağlamda, yeni bir seyahat kampanyası düzenleyen TEB, ekim ayı içerisinde yapılacak olan seyahat harcamalarına; sonraki alışverişlerde kullanmak üzere TL değerinde Bonus hediye edeceğini duyurdu.

TEB’TE TÜM SEYAHATLER KAZANDIRIYOR

Mid section of a businessman collecting his luggage at baggage claim. Horizontal shot.

Bu sene yaz boyunca seyahat kampanyaları ile banka müşterilerine kazandıran TEB, ekim ayında da kazançlı seyahatleri banka müşterilerine sunmaya devam etti. TEB’tan yapılan açıklama doğrultusunda, 1 Ekim 2022 ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında harcama yapmadan önce kampanyaya katılmak şartıyla, TEB Bonus kredi kartı ile Garanti POS’u üzerinden tek seferde yapılacak olan 2.000 TL değerindeki seyahat, konaklama veya araç kiralama harcamalarına 75 TL olmak üzere toplamda 150 TL Bonus kazanılabileceği ortaya çıktı. Kampanyaya hem CEPTETEB isimli mobil bankacılık sisteminden hem de SMS ile katılmaya izin veren TEB, SMS ile kampanyaya katılmak isteyen banka müşterilerinin ‘PUAN’ yazıp, 4616’ye mesaj göndermesinin yeterli olacağını duyurdu. Öte yandan TEB, kampanyasının müşteri bazlı olarak düzenlendiğini kamuoyuna hatırlattı.

TEB’İN KAMPANYASINDAN KAZANILAN BONUSLAR, 4 KASIM’DA HESAPLARA GEÇİYOR

Kampanya kapsamında kazanılan Bonuslara ilişkin detaylı bir açıklama gerçekleştiren TEB, kampanyadan kazanılan Bonusların yükleme tarihini 4 Kasım 2022; son kullanım tarihini ise 19 Kasım 2022 olarak açıkladı. Bu kampanya kapsamında ödemelerin mutlaka Garanti POS’undan yapılmasını şart koşan TEB, kampanyadan sadece bireysel kredi kartı olan banka müşterilerinin yararlanabileceğini belirtti. Banka kartı, ticari kart ve Sade Kart sahiplerini kampanyaya dahil etmeyen TEB, ek kartların harcamalarından asıl kart sahibine ödül yüklemesi yaparken; sanal kart harcamalarına herhangi bir ödül verilmeyeceğini duyurdu. İnternetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order) gibi işlemleri kampanyaya dahil eden TEB, kampanyanın; oteller, tatil köyleri, seyahat acenteleri, tur operatörleri ve seyahat gemileri firmalarını kapsadığını belirtti. Havayolu firmalarından yapılan harcamaları kampanya kapsamına almayan TEB, sadece yurt içinde yapılan peşin ve taksitli işlemlere ödül vereceğini duyurdu.

İlgili Makaleler