EkonomiKamu Haberleri

‘Emekliye Bayram İkramiyesi Kaldırılacak’ iddialarını SGK yalanlandı

Emekli maaşlarından kesinti yapılacak, bayram ikramiyeleri kaldırılacak şeklindeki haberler hakkında Sosyal Güvenlik Kurumu tarafında açıklama yapıldı.

Bazı basın-yayın organlarındaki “emeklilerle ilgili çalışma” haberleri hakkında Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada SGK haberleri yalanladı.

SGK tarafından yapılan yazılı açıklamada bazı basın-yayın organlarında emeklilerden ilave sağlık kesintisi yapılacağı, emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin kesileceği, yeniden sosyal güvenlik destek primi kesintisine gidileceği yönünde haberlerin yer aldığı ifade edildi.

YAPILAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak SGK tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu haberlerde dile getirilen hususlarla ilgili SGK’den herhangi bir çalışma istenmediği gibi SGK’nin böyle bir çalışması da bulunmamaktadır. Sıklıkla yapılan bu tarz maksatlı haberler, kurumumuzu yıpratma ve vatandaşlarımızı yanıltma hedefi taşımaktadır.

SGK Açıklama Yaptı

Bu maksatlı haberlere karşı her türlü hukuki hakkımızı kullanacağımızı da ayrıca belirtir, doğru bilginin peşindeki siz değerli basın mensuplarımızın dikkatine ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız”

Maaşlara Kesinti Yapılıp İkramiyeler Kaldırılacak Mı? SGK ‘dan Açıklama Geldi >>> Detaylar İçin TIKLAYIN.

Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir