Gündem

Sıfır Araçlarda Görülmemiş Fiyat İndirimleri Fiat’tan Geldi! Serisinin En Sevilen Egea’ları Resmen Yüzde 50 İndirime Girdi! Fiat İndirimlerinde Son Gün…

Bir süredir artan fiyatları nedeniyle vatandaşın bile isteğe uzak durduğu sıfır otomobile piyasasında satışlar aşağı yönlü bir hale geçmişken; otomobil markaları da düşen satışlarını yükseltmek için düğmeye basıyor. Kendi bünyelerinde faaliyete geçirdikleri finans kuruluşları aracılığıyla sıfır faizli ve faizsiz kredilerden indirimli liste fiyatlamasına kadar pek çok kampanya oluşturmuş olan Fiat ise, kampanyaları ile sıfır araç almak isteyen vatandaşlara sesleniyor.

Sektörün lider otomobil markalarından biri olan Fiat, şimdilerde artan otomobil piyasasından satışlarının etkilenmemesi adına yeni yeni kampanyalar aracılığıyla vatandaşların karşısına çıkmaya başlamış bulunuyor. Bu kapsamda vatandaşları sık sık indirimler ile buluşturan markalar arasında yer alan Fiat, bu kez mayıs ayına özel ek bir bahar kampanyasına gidiyor.

Fiat Egea İçin İndirim Vakti

Otomotiv sektöründe yaşanan çip krizi nedeniyle yeni zammın yolda olduğu bilinen birinci el otomobil satış piyasasında Fiat, zam öncesi indirim ile müşterilerini desteklemeyi sürdürüyor. Haziran ayından itibaren gerek döviz kuru farkı gerekse çip krizinin yankıları olarak zam alacak olan Fiat Egea HB modellerini bu aya özel olarak indirime sokmuş olan Fiat, birinci el otomobil alacak olan vatandaşlara özel bu model aracın fiyatlarını 317 bin TL’den başlatıyor. Sınıfında benzersiz bir konfora sahip oluşu ile öne çıkan Fiat Egea HB, 6 ayrı donanım ile otomobil tutkunlarının karşısına çıkıyor. Spor şık çizgilerinin yanı sıra geniş bagaj kapasitesi ile de işlevsellik sunan Fiat Egea HB’ler mayıs ayı boyunca indirimli fiyatları ile satışa sunuluyor.

İndirimler Mayıs Ayı Boyunca Geçerli

Sadece mayıs ayına özel olarak indirime gitmiş olan Fiat, Egea HB modellerinin liste fiyatlarını düşürmüş bulunuyor. Gelen indirimin ardından Fiat Egea HB Street 1.4 Fire 95 HP modelinin liste fiyatı 317.900 TL’ye düşerken, Fiat Egea HB Street 1.3 M.Jet 95 HP modelinin liste fiyatı 434.900 TL; Fiat Egea HB Street 1.6 M.Jet 130 HP DCT modelinin liste fiyatı ise 499.900 TL’ye kadar iniyor. Bunun yanı sıra Fiat Egea HB Urban 1.4 Fire 95 HP modelinin liste fiyatı 356.900 TL’ye kadar inmişken, Fiat Egea HB Urban 1.6 M.Jet 130 HP DCT modelinin liste fiyatı 519.900 TL; Fiat Egea HB Urban 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT modelinin liste fiyatı ise 559.900 TL’den alıcı karşısına çıkıyor.

İlgili Makaleler