Gündem

Sıfır Faiz İle Otomobil Almak İçin Bekleyen Vatandaşlara Müjde: Kampanyalar Arka Arkaya Geldi! Önce Nissan, Sonra Peugeot…

Türkiye’de çevreye zarar veren her türlü üründen alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV)’nin otomobillerde alınıyor olması, otomobillerin fiyatlarını özellikle son dönemlerde iki katına çıkarmaya başlamıştı. Otomotiv sektöründe yaşanan çip krizi de eklenince giderek daha da katlanan bu fiyatlar ile sıfır otomobil alma hayalini rafa kaldıran vatandaşların imdadına dünyaca ünlü otomobil markaları olan Nissan ve Peugeot yetişti.

Otomobil satışların çip krizi nedeniyle yaşanan liste fiyatı artışından etkilenmesinin önüne geçmek için harekete geçen Nissan ve Peugeot markaları, arka arkaya bahar kampanyalarını açıkladı. Bir süredir kendi bünyelerinde kurduğu finans kuruluşları ile müşterilerine taşıt kredisi vermeye başlamış olan Nissan ve Peugeot markaları, kredi faiz oranlarını düşürdü. Hem yüzde 0 hem de yüzde 1’in altında taşıt kredisi vermeye başlamış olan Nissan ve Peugeot markaları, mayıs ayı kampanyalarını arka arkaya açıkladı.

Nissan, Mayıs Ayında Da Düşük Faizli Taşıt Kredisi Veriyor

Ertelemeli kredi seçenekleri ile sektöründe bir adım öne çıkmayı başarmış olan Nissan Türkiye, Nissan’ın en yeni üyesi olan 2022 model Qashqai araçlarda 200 bin TL’ye kadar kredi kullanımını mümkün hale getirmiş bulunuyor. Taşıt kredilerinde faizleri yüzde 0,49’a kadar indirmiş olan Nissan Türkiye, mayıs ayı itibariyle kredi vade oranlarını ise 24 aya yükseltmiş bulunuyor. Bünyesinde satışa sunduğu her model için ayrı ve avantajlı bir kredi seçeneği sağlayan Nissan Türkiye, özellikle Qashqai, Juke ve Micra modellerinin tercih edilmesi halindeyse 6 aya varan ödeme ertelemeler sağlıyor.

Peugeot Taşıt Kredilerinde Faizi Sıfırlıyor

Kendi bünyesinde faaliyete geçirdiği finans kuruluşu aracılığıyla müşterilerine çok özel avantajlar ile krediler vermeye başlamış olan Peugeot Türkiye, mayıs ayı itibariyle düşük faizli olan kredilerinin faiz oranlarını da sıfırlamaya başlamış bulunuyor. Baharı oldukça avantajlı kampanyalar ile karşılamış olan Peugeot Türkiye, yazı ise, faizsiz taşıt kredileri kampanyalarıyla karşılıyor. Peugeot Türkiye’den gerçekleştirilen kampanya duyurusuna göreyse; SUV 2008, SUV 3008, SUV 5008, 208 ve 508 modellerine sahip olmak isteyen vatandaşlar araçlara göre değişen kredi üst limitleri ile sıfır ve yüzde 0,99 faiz oranından krediler çekebiliyor. Öte yandan Peugeot Türkiye’nin sıfır faiz ile sunduğu taşıt kredisinin geri ödeme süresi 12 ay iken; yüzde 0,99 oranından sunduğu kredisinin geri ödeme sürelerini 15 aya kadar çıkabiliyor.

İlgili Makaleler