Gündem

Sıfır otomobil alacaklar için uyarı yapıldı! 200.000 TL’ye varan indirim söz konusu oldu!

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlarımız sevindirecek bir haber duyurusu paylaşıldı. O şehir için sıfır otomobil fiyatlarında 200.000 TL’ye varan indirim kampanyaları duyuruldu.

Ya sonuna gelmesiyle birlikte sıfır otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar araştırmalara başladı. Yeni yayınlanan kampanya kapsamında sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlara 190.000 TL’lik indirim kampanyası yapılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar

Sıfır otomobil alacaklara müjde

Otomobil almak adına araştırma yapan vatandaşlara yeni bir haber geldi. Otomobil severlerin yüzünü güldüren kampanya kapsamında 190.000 TL tutarında indirim yapılacak paylaşıldı. İndirimli araçlar Chery Atsan olacak. İndirimle otomobile sahip olmak isteyen vatandaşlar Konya’da Chery Atsan şubelerinin kapılarını çalıyor. Chery otomobil fiyatları üzerinde yapılması planlanan 190.000 TL tutarındaki indirim için vatandaşlar Konya’ya koştu.

Konya’da büyük otomobil kampanyası

Chery Atsan otomobil fiyatlarında yapılacak olan indirimin duyurulması ile birlikte Konya’da geçerli olacak kampanya kapsamında vatandaşlara indirimli araçlar verilecek. Yüzleri güldüren indirimli otomobil kampanyası için tüm detaylar paylaşıldı.

Atsan otomotiv şirketi müdürü olan İbrahim topçu bu otomobilin özelliklerini anlattı. Müdür Topçu otomobillerde 360 derecelik dönen bir kamera sisteminin olduğunu paylaştı. Aracın özelliklerini tanıtan Topçu Türkiye piyasasındaki araçları Chery ile karşılaştırdı. Tüm bunların yanında radar, şerit takip ve kablosuz şarj ünitesi de bulunan araçlarda bu özelliğin ekstra para ödenerek alındığını fakat bu otomobillerde kendinden var olduğunu vurguladı. Müdür Topçu vatandaşların bu özelliği kullanarak trafikte rahat edebileceklerini belirtti.

200.000 TL’ye varan indirim yapılacak

Otomobil fiyatları üzerinde yapılan indirimle ilgili açıklama yapan Topçu hemen hemen tüm otomobillerde bir indirime söz konusu olacağını paylaştı. 1.640.000 TL’den piyasaya sürülen Tiggo 8 modelinin fiyatı 1.440.000 TL’ye kadar düştü. Araç üzerinde 200.000 TL’ye varan bir indirim söz konusu oldu. Kampanya kapsamında yapılacak indirimler yılbaşına kadar devam edecek.

Sıfır otomobil sektörü içerisinde yaşanan bu fiyat düşüşleri vatandaşları sevindirdi. Şimdi gözler 2024 yılına girmesiyle birlikte yapılacak indirimlere çevrildi. Vatandaşlar otomotiv sektörünü yakından takip ediyor.

İlgili Makaleler