Ekonomi

Şimdi World Kartınız ile yapacağınız seçili internet sitelerinden alışverişlerinizde 50 TL World puan kazanın!

World’den müşterilerine özel mükemmel bir kampanya. 31 Mart’a kadar Hepsiburda, N11.com, Trendyol, GittiGidiyor ve Dolap.com sitelerinden ve uygulamaları üzerinden yapacağınız tek seferlik 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 50 TL değerinde World puan kazanın.

İnternet alışverişinin artması ile beraber bankalar ve internet siteleri berber kampanya yapmaya devam ediyor. Alışverişlerde daha uygun ve hesaplı alışveriş yapmak isteyen müşteriler internet siteleri üzerinden indirimleri takip eşliğinde alışverişlerini yapıyorlar.

Aynı ve benzer ürünlerin farklı internet siteleri üzerinden satışa çıkarılması alıcılar için birçok seçeneği beraberinde getiriyor. Daha uygun fiyatlarla daha fazla ürüne sahip olmak isteyen alıcılar bütün internet sitelerini veya mobil uygulamaları kullanarak müşterilerine daha fazla imkan sunuyorlar. Kredi kartı ile mobil üzerinden yaptığımız alışverişler aynı zamanda kazandırıyor. İşte o kazandıran kampanyalardan bir tanesi ile ilgili merak edilenler.

50 TL World puanı nasıl kazanırım!

World kartınız ile seçili internet sitelerinden yapacağınız tek seferde 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde World kartınıza 50 TL değerinde World puan hediye. Peki kampanyaya katılmak için ne yapmalıyız?

17 Mart 2022 tarihinde başlayan kampanyayı kaçırmak istemeyen kullanıcılar merak ve ilgi ile kampanyanın detaylarını öğrenmeye başlıyor. 31 Mart’a kadar devam edecek olan kampanyaya başvurmak için şimdi hemen alışverişe başlayın.

GittiGidiyor, N11.com,Trendyol, Dolap.com,Hepsiburada,Amazon.com siteleri veya mobil uygulamaları üzerinden hemen tek seferde 500 TL ve üzeri alışverişinizi World kartınızla yapın 50 TL değerinde hediye puanı anında kazanın.

Kampanya detayları!

  • Kampanyanın geçerli olduğu tarihler 17-30 Mart 2022’dir.
  • GittiGidiyor,Amazon,Hepsiburd,Trendyol,N11’in internet sitesi veya mobil uygulamaları üzerinden yapılan alışverişler için geçerlidir.
  • Kampanya yapı kredi bireysel kredi kartı Albaraka ve World kart kullanan yerler dahildir.
  • Kampanyaya nakit çekim işlemleri dahil değildir.
  • Dijital kartınız ile bu sitelerden yaptığınız harcamalar kampanyaya dahildir.
  • Taksitlendirme yaptığınız harcamalar kampanyaya dahildir.
  • Kampanya kapsamında kazandığınız puanların son geçerlilik tarihi 5 Mayıs 2022’dir.
  • Kullanılmayan puanlar 6 Mayıs 2022 tarihinde geri alınır.
  • Kampanya koşulları kartlara göre farklılık gösterebilir.
  • Kampanyadan 1 müşteri ancak 50 TL World puan kazanır.

İlgili Makaleler