Ekonomi

Sodexo Üyesi İş Yerlerinin İlk Tercihi Bu Kampanyadan Sonra Şekerbank Olacak! 2 Milyon TL Birden Kredi! Ayrıca Sodexo Üyesi İş Yerlerine…

Kampanyalarını sadece bireysel müşterilerine özel hazırlamayan bankalar, aynı zamanda ticari müşterileri için de avantajlar sunmaya 2022 yılında da sürdürüyor. İş dünyasının beklenmedik maddi zararlarına karşı müşterilerini destekleyen bankalardan birisi olan Şekerbank ise, gerçekleştirdiği Sodexo iş birliği ile ticari müşterilerine sunduğu avantajlarını adeta ikiye katlamış bulunuyor.

Ticari müşterileri için sık sık iş birliğine giden Şekerbank, bu kez de Sodexo ile gerçekleştirdiği iş birliği ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu iş birliği kapsamında 2 milyon TL’lik üst limitli krediden ücretsiz POS cihazlarına kadar pek çok avantaj yaratan Şekerbank, bu avantajlarını ticari müşterilerine açıklayan bir duyuru yayınlamış bulunuyor.

Şekerbank ile Sodexo İş Birliği Çok Büyük Avantajlar Sağlıyor

Geçtiğimiz günlerde Sodexo Avantaj Ve Ödüllendirme Hizmetleri Anonim Şirketi ile yeni bir iş birliğine imza atmış olan Şekerbank, Sodexo üye iş yerleri olan müşterilerini çok özel avantajlar sunacağını duyurmuş bulunuyor. Şekerbank’tan gerçekleştirilen duyuruya göre, Sodexo üye iş yerleri olan Şekerbanklılar, ertelemeli krediler, çek karnesi, Şeker Business Ticari Kart ve POS cihazı gibi pek çok banka hizmetinden oldukça avantajlı bir şekilde yararlanıyor.

Sodexo Üyesi İş Yerleri 2 Milyona Kadar Kredi Çekebiliyor

Sodexo üyesi olan iş yerleri müşterilerine çok özel avantajlar sağlayan Şekerbank, bu kapsamda sunduğu kredilerini 2 milyon TL’ye kadar çıkarmış bulunuyor. Bu kredilerinde uzun vadeler yaratan Şekerbank, aynı zamanda üç ay erteleme seçeneği de sunuyor. Bunun yanı sıra üst limiti yüksek Kredi Mevduat Hesabı ve çek karnesi gibi ürünler sunan Şekerbank, tüm bu hizmetlerini müşteri özelinde değerlendirerek, en uygun çözümü Sodexo üyesi iş yeri bulunan müşterilerine sunuyor. POS cihazı açısından da önemli ölçüde hizmetler sunan Şekerbank, aylık yazarkasa POS aidatlarında yüzde 40 indirim, aylık sabit POS ve mobil POS aidatlarında ise yüzde 50 indirim sağlıyor. Ayrıca, Şeker Business Ticari Kart kullanan Sodexo üyesi üye iş yeri müşterilerine özel tam bir yıl boyunca ekstre indirimi sağlayan Şekerbank; 6.000 TL aylık harcamaya 50 TL, 12.000 TL aylık harcamaya 100 TL, 22.000 TL aylık harcamaya ise 150 TL ekstre indirim avantajı yaratıyor. Üstelik Şekerbank, bu kapsamdaki banka müşterilerinden herhangi bir kart aidatı da talep etmiyor.

İlgili Makaleler