Gündem

Son dakika! 13 Şubat okullar tatil mi? Valilik açıklama yaptı

Malatya'da kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Valilik konu hakkında açıklama yaptı.13 Şubat'ta okullar tatil edildi.

Soğuk hava ülke genelinde hâkim olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden üst üste gelen kar, buzlama, don uyarılarından sonra bazı illerimizde veliler ve çocuklar okulların tatil olup olmayacağını merak ediyorlar.

Eğitim öğretime 1 gün ara verildi

Yarın okullar tatil mi sorusuna Malatya Valisi tarafından cevap geldi. Vali Aydın Baruş Malatya ilindeki tüm okulların eğitim ve öğretime ara verdiğini açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Altun açıklamasında “İlimiz genelinde devam eden kar yağışı ve yollarda oluşan buzlanma nedeniyle, halen eğitime devam eden tüm ilçelerimizde bulunan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derecedeki okullar ile yaygın eğitim kurumları 13 Şubat 2020 Perşembe Günü 1 (bir) gün süre ile tatil edilmiştir.” İfadelerini kullandı.

Tatil sadece öğrenciler için değil

Vali Baruş sadece öğrenciler değil il genelinde çalışan memurlar için de “İlimiz genelinde devam eden kar yağışı ve yollarda oluşan buzlanma nedeniyle, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelliler ile kronik hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 13 Şubat 2020 Perşembe günü (1) bir gün süre ile idari izinli sayılacaktır.” açıklamasını yaptı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir