Gündem

Son dakika! Beklenen haber geldi: Coronavirüs aşısı bulundu!

Çin’den tüm dünyaya yayılan ve Türkiye sınırına kadar dayanan coronavirüs hakkında iyi bir gelişme yaşandı. Son dakika haberine göre coronavirüs aşısı bulundu. Aşının piyasaya çıkması için son testlerin uygulandığı belirtildi.

Çin’de ortaya çıkan ve son olarak İran’da da insanların ölmesine neden olan coronavirüs hakkında Çin’in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui önemli açıklamalarda bulundu. Hızlı bir şekilde dünyaya yayılan coronavirüsü önlemek için tedavi yöntemleri araştıran ve aşı geliştirmeye çalışan uzmanların başarıya ulaştıkları öğrenildi.

Şubat sonuna kadar Çin’deki hayat normale dönecek

Çin’in Rusya Federasyonu Büyükelçisi Zhang Hanhui, Moskova’da Rus basınına yaptığı açıklamada, aşının bulunduğunu söyledi. Hanhui,” Çin’deki bilim adamlarımızın bulduğu ilaç etkisini kanıtladı ve testler başarılı şekilde devam ediyor. İlaca yönelik çalışmaların son kısmının kısa süre zarfında bitirilmesi hedefleniyor ve Virüsün yayılma merkezinde ise hayatın Mart sonuna kadar düzelmesi planlanıyor. Dünya Sağlık Örgütü’yle çalışıyoruz. Ekibimizin içinde 2 Rus bilim adamı da var. Rusya’ya ve halkına destekleri için teşekkür ederiz” dedi.

Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir