Gündem

Son Dakika ! Polis Memuruna Silahlı Saldırı

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Polis merkezinde görevli polis memuruna silahlı saldırı gerçekleştirildi. Yaşanan olayın detaylarını okuyucularımızla paylaşıyoruz...

İstanbul Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Polis merkezinde görevli polismemuru iş çıkışı evine gitmek için istasyonda metro beklerken bir olay yaşandı. Buna göre polisin arkasından yaklaşan bir kişi bilinmeyen bir nedenle silahını aldı. Şüpheli ile polismemuru arasında arbede yaşandı. Saldırgan ele geçirdiği silah ile polismemurunu bacağından yaraladı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Olay Bayrampaşa, 15 Temmuz Demokrasi Otogarında gece saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Otogar PolisMerkezi’nde görevli olan ve ismi öğrenilemeyen polismemuru iş çıkışı metro istasyonuna girdi. Polis memuru durakta metronun gelmesini beklerken kimliği belirsiz saldırgan polismemurunun arkasından yaklaşarak belindeki silahını aldı. Bu sırada polismemuru ile şüpheli arasında arbede yaşandı.

Konu ile ilgili olarak şüpheli polis memurunun silahı ile polisi bacağından vurdu. Olay sonrası polis memuru yaralandı ve saldırgan polisin silahını alarak kaçtı. Olay yerinse sağlık görevlileri sevk edildi ve görevliler yaralı polise ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan polismemurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis Memuruna Silahlı Saldırı
Polis Memuruna Silahlı Saldırı

Konu ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir