Ekonomi

Söz Vermek Vakıfbank’ta 500 TL! Karşılıksız Ve Hemen Verilecek; Geri İstenmeyecek! 12 Ay Boyunca Devam Edecek; Sakın Kaçırmayın!

Kamu bankalarından biri olan ve kamu bankacılığı prensibiyle bankacılık hizmetlerinde kamu yararına ilişkin sık sık adımlar atan Vakıfbank, 2022 yılının yaz dönemi boyunca devam edecek harcadıkça kazan kampanyasını banka müşterileriyle bugün itibariyle buluşturdu. Bu yaza damgasını vuracak olan kampanyalarından birini hayata geçiren Vakıfbank, özellikle WorldCard sahibi olan banka müşterilerine seslendi.

Kredi kartlarından banka kartlarına kadar müşterilerine avantajlı hizmetler sunmasıyla öne çıkan Vakıfbank, bu kez sadece kredi kartı müşterilerinin katılabileceği bir kampanya düzenledi. Toplamda 12 ay boyunca devam edecek kampanya kapsamında ekstre harcama sözü veren WorldCard sahibi banka müşterilerine 500 TL’ye varan WorldPuan sunan Vakıfbank, bu sayede müşterilerinin alışverişlerinde 500 TL’ye varan indirim yakalamalarını sağladı.

Vakıfbank’a Sözünle Kazan Günleri Başladı

Özellikle son dön emlerin popüler bankacılık kampanyalarından biri olan ekstre harcama sözüne TL değerinde hediye banka puanları verilmesi yarışına Vakıfbank da dahil oldu. Vakıfbank’tan gerçekleştiren açıklamaya göre 12 ay boyunca aylık ekstre harcama sözü veren ve bu sözü tutan banka müşterilerinin 500 TL’ye varan WorldPuan kazanacağı öğrenildi. Sadece bireysel WorldCard sahiplerinin yararlanabileceği bu kampanya kapsamında 12 ay boyunca her ay 1.000 TL harcama sözü veren banka müşterilerine anında 50 TL WorldPuan hediye edecek olan Vakıfbank, 1.500 TL harcamaya 75 TL; 2.000 TL harcamaya 100 TL; 3.000 TL harcamaya 150 TL; 5.000 TL harcamaya 250 TL; 7.500 TL harcamaya 375 TL; 10.000 TL harcamaya ise 500 TL WorldPuan hediye edeceğini açıkladı. Bu WorldPuanları indirim olarak müşterisinin hesabına yansıtacak olan Vakıfbank, kampanyaya katılım şartı da getirdi.

Vakıfbank’ın Sözünle Kazan Kampanyasına Katılımlar Devam Ediyor

Sözünle Kazan isimli kampanyası ile müşterilerini buluşturan Vakıfbank, kampanya katılımları için müşterilerini Vakıfbank İletişim Merkezi, Vakıfbank İnternet Şubesi ve Vakıfbank Mobil uygulama şubesine yönlendirdi. Vakıfbank Mobil içerisinde bulunan Kampanyalar sekmesinden ilgili kampanyanın bulunarak katılım sağlanabileceği bu kampanyaya ayrıca SMS ile katılım yapılabileceği de Vakıfbank tarafından açıklandı. Vakıfbank, SMS ile katılım yapacak olan müşterilerinden harcama sözü limitini yansıtan anahtar kelimeyi (Örneğin; 1.000 TL için “H1000”) yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp, WorldCard kredi kartının son 6 hanesini yazarak “6635” numaralı kısa mesaj hattına SMS atmasını istedi.

İlgili Makaleler