EkonomiGündem

Sözleşme İmzalandı ! O İşçilerin Maaşına Büyük Zam Yapıldı

Eskişehir Beylikova İlçe Belediye Başkanlığı ile Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Bu sözleşme kapsamına işçilerin maaşına büyük zam yapıldı.

Eskişehir Beylikova İlçe Belediye Başkanlığı ile Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı arasında 2020-2022 yılı Toplu İş Sözleşmesi imzalanarak işçilerin maaşına büyük zam yapıldı.

Konu ile ilgili olarak imzalanan sözleşmeye göre işçilerin aylık ücretlerine ilk bir yıllık süre için yüzde 23, ikinci yıl için ise yüzde 15 maaş zammı ve tüm sosyal haklarda iyileştirme yapmak üzere anlaşmaya varıldı.

İŞÇİLERE BÜYÜK ZAM

Eskişehir’in AK Parti’li Beylikova İlçe Belediye Başkanı Özkan Alp ile Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Recep Moripek, 2020-2022 yılı arasında işçilere verilecek olan zam oranının belirlenmesi için masaya oturdu ve sözleşme imzalandı.

Toplu İş Sözleşmesi imza törenine Beylikova İlçe Belediye Başkanı Özkan Alp, Belediye-İş Sendikası Eskişehir İl Şube Başkanı Ahmet Recep Moripek ve belediye personeli katıldı.

Beylikova İlçe Belediye Başkanı Özkan Alp imza töreninde açıklama yaptı. Alp zam hakkındaki açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Eldeki imkanlar doğrultusunda mesai arkadaşlarıma verebileceğimiz en iyi zammı vermeye çalıştık. Sendika ile gayet güzel bir şekilde orta yolda buluştuk. İmzaladığımız sözleşme hepimize hayırlı uğurlu olsun”

İşçilerin Maaşına Büyük Zam
İşçilerin Maaşına Büyük Zam

Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Recep Moripek tarafından da bir açıklama yapıldı. Zam hakkındaki açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“işçiler ilk yıl için yüzde 23, ikinci yıl için ise yüzde 15 maaş zammı alacaklar. Bunun yanı sıra işçilerin tüm sosyal haklarına da yüzde 30’luk bir zam gerçekleşecek. Güzel bir sözleşme yaptık, koşulların düzeldiği konusunda huzurluyum”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir