Sözleşmeli Personel Alım İlanları

50 KPSS İle 37 Sözleşmeli Personel KPSS’siz 77 Kadrolu Kamu İşçisi Alım İlanı

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Gazi Üniversitesi hem memur hemde işçi alımı yapacak. 

Gazi Üniversitesi tarafından yayımlanan söz konusu personel alım ilanına ilişkin tüm ayrıntıları, kadro detaylarını, başvuru şartlarını ve başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. 

İşte hem kadrolu kamu işçisi hemde sözleşmeli kamu personeli alım ilanı detayları. 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Gazi Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında alım sağık personeli kadrosuna yapılacağı duyuruldu. Toplam 37 sözleşmeli personel istihdamının yapılacağı alımlarda adayların KPSS’siz ve 50 KPSS ile başvuru yapabilecekleri açık kadrolar bulunuyor. 

İlan metninde göre kadro kontenjan detayları şu şekilde;

Eczacı, Diyetisyen, Biyolog (Mikrobiyoloji, İmmünoloji) Hemşire, Hemşire Diyaliz, Laborant, Paramedik Sağlık Personeli, Tıbbi Sekreter, Diğer Sağlık Personeli (Fizik Tedavi), Anestezi Teknikeri, Tıbbi Görüntüleme, Labaratuar.

KADROLU KAMU İŞÇİSİ ALIM İLANI

Resmi Gazete üzerinden yayımlanan kadrolu kamu işçisi alım ilanında alımların çok çeşitli pozisyonlarda olacağı bilgisi verildi. En az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanda yer alan açık kadrolar ise şu şekilde;

Kadro Kontenjan Detayları

Yönetici Asistanı, Bilgisayar Programcısı, Büro Memuru, Hastane Hizmetlisi, Mühendis, Tekniker, Teknisyen, Güvenlik Görevlisi, Boyacı, Temizlik Görevlisi, Sıhhi Tesisatçı, Aşçı, Garson, İmalat ve Montaj Elemanı, 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alım ilanları için adayların sağlamaları gereken önemli başvuru koşulları bulunuyor. Her kadro için ayrı ayrı ilan edilen bu başvuru koşullarını sizlere aşağıda tüm detayları aktarıyoruz. 

Türk Vatandaşı olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. Kamusal haklardan mahrum bulunmamak. Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak. Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

Sözleşmeli kamu personeli kadroları için talep edilen KPSS şartını karşılamak. Her kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim ve bölüm şartına haiz olmak, sözleşmeli sağlık personel kadroları için nöbet usulü çalışmasına engel olmamak, 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı için başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını 14 Ekim tarihine kadar yapabilecekler. Sözleşmeli personel alımı başvuru işlemleri talep edilen evrakların sisteme internet üzerinden yüklenmesi ile yapılabilir. 

Gazi Üniversitesi kadrolu kamu işçisi alım ilanında yer alan açık kadrolara başvuru yapacak adaylar başvurularını 4 Ekim tarihine kadar yapacaklar. Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapılacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir