Sözleşmeli Personel Alım İlanları

En Az 50, 55 ve 60 KPSS Puanıyla Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapacak 8 Kurum

Devlet kurumları tarafından yayımlanan başvuru süreci devam eden sözleşmeli personel alım ilanlarını sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. 

Bu haberimizde Sözleşmeli Kamu Personeli alımı için DPB’de ilan yayımlamış kamu kurumlarının ilanlarını derledik. Bu memur alım ilanlarına başvurular KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak.

Çeşitli memur kadrolarına yapılacak alımlara ilişkin bilinmesi gereken ayrıntılar ve adayların sağlamaları gereken özellikler sizlerle. 

SÖZLEŞMELİ MEMUR ALIM İLANLARI

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan sözleşmeli memur personel alım ilanları en az lise düzeyinden mezun adaylar için yayımlanıyor. İlan metinlerinde lise mezunlarının yanı sıra önlisans ve lisans mezunu adaylar içinde alımlar bulunuyor. 

Alımlara başvurular KPSS şartsız, KPSS’ye girmiş olmak şartıyla, 50 KPSS puanıyla, 55 KPSS puanıyla ve 60 KPSS puan şartıyla yapılacak. 

İlan edilen alımlar ile kamu kurumlarının merkez yada taşra teşkilatlarında farklı meslek alanlarından personel istihdamı sağlanacak.

ALIM YAPACAK KURUMLARIN  LİSTESİ

Devlet Personel Başkanlığı’nda ilan yayımlayan kamu kurumlarının listesi şu şekilde;

Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığı 40 Personel Alacak

Atatürk Kültür, Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 120 Sözleşmeli Personel Alacak

Sayıştay Başkanlığı 1 Adet Sözleşmeli Öğretmen (Okul Öncesi) İle 1 Adet Sözleşmeli Çocuk Gelişimcisi Personel Alım İlanı

Jandarma Genel Komutanlığı 6 Sözleşmeli Personel Alacak

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 20 Sözleşmeli Personel Alacak

Necmettin Erbakan Üniversitesi 35 Sözleşmeli Personel Alacak

Dışişleri Bakanlığı 75 Aday Konsolosluk Ve İhtisas Memuru

Dışişleri Bakanlığı 75 Meslek Memuru

DEVLET MEMURU OLMAK İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR

Adayların alım yapılacak kadro için belirlenen öğrenim şartını da haiz olmaları isteniyor. Bunların yanında Deneyim, Sertifika, Belge ve Mesleki konularda özel şartlar talep edilebilir., Türk Vatandaşı olmak, Bu Kanunun 40 ncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak, Adayların kurumların belirlediği KPSS şartını sağlamaları gerekiyor. Bu Kanunun 41 nci maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlik durumu itibariyle; a) Askerlikle ilgisi bulunmamak, b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak..

İlanlar için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir