Sözleşmeli Personel Alım İlanları

En Az 50 KPSS Puanıyla Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Memur Alım İlanı Yayımlandı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi kadrosunda personel açığı bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere ilan yayımladı. 

KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak olan sözleşmeli personel alımları için en az 50 puana sahip adaylar başvuruda bulunabilecekler. 

İlan metninde yer alan kadro kontenjan bilgileri ve ilana başvuruda bulunacak adayların yapmaları gereken işlemler aşağıda tüm detayları ile sizlerle. 

50 KPSS İLE PERSONEL ALIMI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi yayımladığı sözleşmeli personel alım ilanında alımlarda toplam 20 personel istihdam edeceğini duyurdu. 

İlana göre farklı branşlarda yapılacak olan sözleşmeli personel alımları aşağıda yer alan branşlarda olacak. 

İşte Alım Yapılacak Kadrolar

Mühendis: Elektrik – Elektronik Mühendisliği ile Makine Mühendisliği

Tekniker: Harita ve Kadastro, nşaat veya İnşaat Teknolojisi ve Bilgisayar Programcılığı

Teknisyen: Ortaöğretim kurumlarının elektrik ile ilgili bölümlerinden mezun olmak.

Büro Memuru: Çeşitli önlisans programlarından mezun olmak.

Destek Personeli: Lise düzeyinden Şoför, Sıhhi Tesisat ve İklimlendirme, İnşaat Teknolojisi, n Tarım Alanı Bahçe Bitkileri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanlarından mezun olmak. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından belirlenen başvuru şartlarını sağlamak zorundalar. 

Kurum yayımladığı duyurusunda ilana başvuracak adaylarda aşağıda yer alan özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranacağını bildirdi.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40 ncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlik durumu itibariyle; a) Askerlikle ilgisi bulunmamak, b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu olmak Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu personel alım ilanı için başvuru yapacak adaylar başvurularını üniversitenin ilgili birimlerine şahsen yapacaklar. Başvuru işlemleri 14 Ekim tarihine kadar devam edecek. Sözleşmeli kamu personeli alımı için başvuru yapacak adaylar başvurularını yapmadan önce aşağıda yer alan ilan metnini incelemeliler. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir