Sözleşmeli Personel Alım İlanları

TÜBİTAK 09-13 Aralık’ta usta, şoför ve memur alımı yapacak!

TÜBİTAK SAGE bünyesinde görev yapmak üzere 09-13 Aralık 2019 tarihleri arasında en az lise ve önlisans mezunu öğrenim düzeylerinden toplamda 11 adet usta, şoför ve memur alımı yapacak. Alınacak memur-işçi adayları TÜBİTAK binyesinde daimi olarak istihdam edileceklerdir. 

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı tarafından yapılan bildiriye göre; personel alımı başvuruları belirtilen tarihler arasında İŞKUR’a yapılacak olup, detaylar aşağıda verilmiştir. Peki TÜBİTAK hangi kadrolara personel ataması yapacak? işte ayrıntılar…

İDARİ VE SOSYAL İŞLER BİRİMİ

Enstitü’nün bulunduğu alan içindeki tüm ekim ve dikim işlerini gerçekleştirmek, gereken zamanlarda sulama, gübreleme, budama gibi işleri yapmak.

Tüm Peyzaj işlerini yapmak.

Gerekli ilaçlamaları yapmak veya yaptırmak.

Bahçe makinalarını kullanmak, bakımını yapmak, korumak.

Alanında en az 1 yıl tecrübeye sahip olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyerleri ile SGK’dan alınacak belgeyle ibraz etmek.

Şoför Adayları İçin;

E veya CE sınıfı ehliyet sahibi olmak.

SRC belgelerine sahip olmak.

Araç kullanımına bir engeli olmamak.

Memur Adayları İçin;

Çalışacağı bölümde tüm evrak, arşiv, telefon santrali, evrak dağıtımı, resmi yazışmalar, organizasyonların koordinasyonu, seyahat planlamaları, toplantı koordinasyonları vb. işleri yapmak.

MS Office programı sertifikasına sahip olmak.

Kurumun kargo, posta vb. alım ve dağıtımlarını yapmak.

NOT: Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr) ve Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) web sayfasında yayımlanmakta olup, iş başvuruları da İŞKUR’un web sayfası (https://esube.iskur.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.
TÜBİTAK SAGE ANKARA
E‐Posta: sage.ik@tubitak.gov.tr
Telefon: 0312 590 90 00

Yayınlanan resmi ilanı görüntülemek için burayı tıkayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir