Gündem

Spor giyim alışverişi ve aksesuar alımına harcadıkça kazandıran kampanya duyuruldu: 100 TL indirim kazandıran kampanyaya nasıl başvurulur?

Türkiye İş Bankası spor, giyim ve aksesuar harcamasına 100 TL MaxiPuan hediye ediyor. Yeni yıla kadar geçerli olan harcadıkça kazan kampanyası Maximum kart sahipleri için geçerli oluyor.

Bankaların sunduğu avantajlı harca kazan kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Spor kıyafet ürünleri ve spor malzemeleri üzerine yapılacak tüm alışverişler yıl sonuna kadar TL kazandıracak. Maximum kart ile yapılacak alışverişlerde toplamda 100 TL MaxiPuan indirim fırsatı sunulacak.

İŞ BANKASI 100 TL MAXİPUAN KAZAN KAMPANYASINDAN NASIL FAYDALANILIR?

Kampanyaya katılarak yararlanılabilecek bu fırsattan mobil uygulama içerisinde yer alan “Kampanyalar” bölümü ile katılım sağlanabilir. Belirli alışveriş tutarını gerçekleştiren tüm İş Bankalılar bu fırsatı değerlendiriyor. Aynı gün içerisinde tek seferde yapılacak alışverişlerden sadece ilki kampanyaya dahil ediliyor. Alışveriş iptal edildiğinde, ürün iade edildiğinde kişinin hesabına tanımlanan MaxiPuanlar geri alınıyor. Kapıda ödeme sistemi kullanılarak yapılan online alışverişler sürece dahil edilmiyor.

Okul müsamerelerinde, gösteri yapacak olanlar sportif aktiviteler ile profesyonel olarak ilgilenen bireyler, profesyonel spor tesisleri, kulüpler ve halka açık alanda sportif aktivitelere yönelik faaliyette bulunanlar için alabilecekleri her türlü malzeme harcadıkça kazandıracak.

İŞ BANKASI 100 TL MAXİPUAN KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

İş Bankası’nın sunduğu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Maximum Mobil uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek “Katıl” butonuna basılması yeterlidir. Maximum kart ile yıl sonuna kadar yapılacak 500 TL ve üzeri her harcamaya 25 TL toplamda 100 TL Maxipuan kazanılıyor. İş Bankası kredi kartı, Bankamatik kartı ya da Maxipara kart ile yapılacak alışverişler dahil ediliyor. Aidatsız kartlar, ticari kartlar ile yapılacak işlemler geçerli olmuyor.

Kazanılan MaxiPuanlar Maximum anlaşmalı tüm işyerlerinde rahatlıkla kullanılabilir. 10 Ocak 2023 tarihinde puanlar hesaba yüklenir. 28 Şubat’a kadar kullanılabilir. Her müşteri en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya spor, spor malzemeleri, motorsiklet, denizcilik, dans okulları, sağlık, güzellik kaplıca hizmetleri, yüzme, bisiklet ve profesyonel spor alanlarına yönelik alınacak her türlü materyalde geçerli oluyor. İş Bankası başlatmış olduğu kampanya üzerinde şartları değiştirme ya da iptal etme hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler