Ekonomi

Şu Sıralar ING Bank’a Uğrayan Herkes Anında 4.000 TL’yi Cebe Koyuyor! 31 Mayıs’a Kadar Devam Ediyor!

Avantajlı bankacılık hizmetlerinin özel bankacılık kuruluşları arasındaki sayılı adreslerinden biri olan ING Bank, geçtiğimiz günlerde yeni bir kampanya daha hazırladı. Gerçekleştirdiği duyuru ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’ndan emekli olan kişilere ve emeklilerin dul ile yetimlerine seslenen ING Bank, 2022 yılı yüksek promosyon tutarlarını açıkladı.

Promosyon yarışının devam ettiği şu günlerde en iddialı çıkış ING Bank’tan geldi. Maaşını kendi bünyesine taşıyacak olan emekliler ile emeklilerin dul ve yetimleri için SGK ile imzaladığı protokol kapsamında promosyon ödemeleri gerçekleştirmeye devam eden ING Bank, maaşını 3 yıl boyunca kendi kurumundan almaya söz veren vatandaşlara 4.000 TL’ye varan promosyonlar hazırladı.

ING Bank Promosyonları 4.000 TL’yi Buluyor

Emekli promosyonlarında çıtayı oldukça yükselten bankalardan biri olan ING Bank, şartsız olarak sağladığı nakit promosyonlarının üst limitini 2.750 TL olarak belirledi. Bu kapsamda maaşa göre ödeme gerçekleştiren ING Bank, bir aylık maaşı 1.500 TL’ye kadar olan emeklilere 1.850 TL; bir aylık maaşı 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan emeklilere 2.300 TL; bir aylık maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan emeklilere ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Bunun yanı sıra emekli yakınını bankaya getirene 1.250 TL’ye kadar nakit promosyon sağlayan ING Bank, promosyon tutarını 4.000 TL’ye kadar çıkardı. Üstelik emekli müşterilerine özel olarak yüzde 2,09 oranından başlayan krediler de vaat eden ING Bank, havale ve EFT ücretlerini de emekli müşterileri için kaldırdı.

ING Bank’ta Emekli Promosyonu Ödemeleri 31 Mayıs’a Kadar Devam Ediyor

Kendi bünyesinde halihazırda maaş alan emeklilere ve emeklilerin SGK’dan maaş alan hak sahiplerine üç yıla bir promosyon ödemesi gerçekleştiren ING Bank, maaşını taşıtacak olan vatandaşlara ise, 31 Mayıs 2022 tarihine kadar süre verdi. Nakit promosyon başvuru işlemlerini ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile alan ING Bank, yapılacak olan promosyon ödemesinin 3 yıl için peşin olarak yapıldığını hatırlattı. Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanamayacağını da yeni müşterilerine hatırlatan ING Bank, ayrıntılı bilgi için vatandaşları “https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/odemeler/emekli-maas-odemeleri” uzantılı web adresine yönlendirdi.

İlgili Makaleler