Magazin

Survivor 2023 ünlüler ve gönüllüler fragmanı paylaşıldı: Meşale taşıdıkları fragman konseptine o kare damga vurdu!

Survivor takipçileri tarafından uzun süredir bekleniyordu. 2023 yılının ilk resmi fragmanı belli oldu. YouTube platformu üzerinden paylaşıldı. Ünlüler ve gönüllüler takımının kadrosu bu sayede netleşmiş oldu. Yayınlanan fragmanda ünlülerin damga vuran sözleri dikkat çekerken özellikle giyimlerindeki farklılık dikkatli gözlerden kaçmadı.

Ünlüler ve gönüllüler takımının oyuncuları bir ormanın içinden çıkan konsepti ile ellerinde meşalelerle iddialı sözlerini fragmanda duyurdu. 2023 yılının kadın ve erkeklerden oluşan yeni yılın kadrosu da sonunda netleşmiş oldu.

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Her yıl TV8 ekranlarında Masterchef programı sona erdikten sonra başlatılan Survivor programı 2023 yılına deneyimli kadrosu ile damga vuruyor. Geçtiğimiz yıllardan oldukça farklı bir konsept ile karşılanacak olan bu yıl akıl oyunları ile desteklenecek.

Acun Ilıcalı moderatörlüğünde sunulan program konsepti değişikliği nedeniyle bugüne kadar görülmeyen farklı yüzlerin kadroya dahil olmasını sağladı. Survivor 2023 başlangıç tarihi de belli oldu. 15 Ocak tarihinde seyircisi ile buluşacak.

SURVİVOR 2023 ÜNLÜLER KADROSUNDA KİMLER OLACAK?

Yarışmada ünlüler kategorisinde: Zeynep Alkan, Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Seçkin Piriler, Yusuf Güney ve Cansu Tuman yer aldı. Ünlüler kadrosundaki isimlerin iddialı sözleri güne damga vurdu. Tanıtım fragmanında ünlü şarkıcı Berdan Mardini’nin takım elbiseli hali ise herkesi şaşırttı. İddialı sözleri “Survivor benimle değişecek” demesi ise ilgi çekti.

SURVİVOR 2023 GÖNÜLLÜLER KADROSUNDA KİMLER OLACAK?

Henüz tanıtım fragmanları yayınlanan ve fragmanlarında dahi etkileyici ve farklı performansların yer aldığı oldukça konuşulacak bir yılın başlatılacağının habercisi oldu. Gönüllüler takımındaki isimler arasında ise şunlar yer alıyordu: Aysu Keskin, Elanur,  Gizem Avcı, Aleyna, Osman Can, Asena, Özgür Tunga, Kardelen, Kürşat Juan, Walison, Buse Plan, Alper Rende, Chaby Han, Barış Telli ve Halil İbrahim Göker yer alıyor.

İlgili Makaleler