Gündem

T.C. Kimlik Numarasını SMS İle Yollayan Herkese Veriliyor! Herhangi Bir Şart Aranmıyor; Ama Sadece Bu Bankalar Veriyor!

Kredilerden sık sık yararlanan vatandaşlar, nakit ihtiyacını en hızlı karşılayan bankalara yönelme eğilimi gösteriyor. Bu nedenle sürekli hızda birbiri ile rekabet eden bankalar, mobil bankacılıktan internet bankacılığına kadar pek çok dijital hizmetiyle kredi vermeye başlıyor. Bu bankalar ise, tüm bu hizmetlerinin yanı sıra SMS ile de kredi veriyor.

Uygun faiz ve uzun vade seçenekleriyle vatandaşlara kredi sağlayan Denizbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası başlattığı SMS kredisi dönemi ile diğer bankaların önüne geçmeyi başarıyor. Sadece SMS gönderen tüm vatandaşların başvuru yapabileceği bu SMS ile kredi sisteminden yararlanmak için banka müşterisi olmaya da gerek bulunmuyor.

Cebimde Kredi 2022 Yılında Da Çok Talep Görüyor

Pek çok bankanın “Cebimde Kredi” olarak adlandırdığı SMS kredileri, 2022 yılında da çok hızlı onaylanması ve vatandaşın anında nakit ihtiyacına yanıt verdiği için en çok tercih edilen krediler arasında yer alıyor. Bu kredilerin en uygun faizlisini ise Denizbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası veriyor.

Denizbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası Anında Kredi Veriyor

Sürekli olarak avantajlı hizmetler vermesi ile gündem olan bankalardan biri olan Denizbank, “Cebimde Kredi” hizmetinde üst limit olarak 55 bin TL’yi belirlemiş bulunuyor. Ortalama yüzde 2,47 oranından kredi sağlayan Denizbank’ın SMS kredisine başvuru yapmak için KREDİM, T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi bilgilerinin sırası ile yazılması ve 3280’e gönderilmesi gerekiyor. Bu şartlar altında ve en uzun vadede çekilecek olan 10 bin TL’lik bir kredinin Denizbank’taki aylık ödemeleriyse 455,58 TL oluyor. Kamu bankalarından biri olan ve oldukça avantajlı faiz oranları sunan Vakıfbank ise, SMS kredisi ile 40 bin TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarına anında yanıt veriyor. Yüzde 1,55’ten faiz sağlayan Vakıfbank, 36 aya varan vade seçenekleriyle de müşterilerinin geri ödemesini rahatlatıyor. Vakıfbank’ın SMS kredisinden yararlanmak için KREDI, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi ve aylık gelir bilgilerini yazıp, 5724’e SMS göndermek gerekiyor. Öte yandan Yapı Kredi Bankası’nın SMS kredisinde ise, üst limit banka tarafından belirleniyor. Aylık yüzde 3,14 ve 36 aya varan vade sunan Yapı Kredi Bankası’ndan SMS ile kredi almak için ise; Bireysel, T.C. kimlik numarası, aylık gelir ve doğum tarihi bilgilerinin sırası ile yazılıp, 4411’e SMS gönderilmesi isteniliyor.

İlgili Makaleler