Gündem

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri Açıkladı: A101, BİM, ŞOK Dumur Oldu! Kıyma, Kavurma, Karpuz Hepsi İndirimde! Tuvalet Kağıdı, Çamaşır Deterjanı Da Listede…

Merak ile takip edilen market indirimleri arasına bu kez Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin indirimleri eklendi. İndirimlerinden etten sebzeye; çamaşır deterjanından tuvalet kağıdına kadar geniş ürün yelpazesini yararlandıran Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bu haftanın gözde ürünlerini açıkladı.

Türkiye’nin dört bir yanında uygun fiyatlı kaliteli ürün satışı ile popüler hale gelmiş olan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, üreticiden tüketiciye anlayışıyla bu haftayı da indirimleriyle başlattı. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin indirim kataloğunda yer alan ürünler ise, evin her ihtiyacına hitap etti.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde İndirim Dönemi

Her hafta belirli gıda ürünlerinde indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bu hafta da gıda indirimlerini gerçekleştirdi. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin indirim kataloğuna göre Torku süzme peynir 24,90 TL’ye inerken; Marmarabirlik zeytinler 26,50 TL’ye düştü. Bu hafta domates salçalarını 9,75 TL’ye indiren Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, Özlem marka dana kavurmaları 34,90 TL’ye; dana kıyma konservelerini ise 36,90 TL’ye düşürdü. Özellikle sebze ve meyve ürünlerinde ciddi indirimler gerçekleştiren Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, salatalığın kilogramını 4,95 TL’ye; kıvırcığın adetini 5 TL’ye; limonun kilogramını 12 TL’ye; patlıcanın kilogramını ise 9,50 TL’ye indirdi. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde karpuzun kilogramı 4,95 TL’ye düşerken; kavunun kilogramı ise 8,50 TL’ye düştü.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde Yaz Temizliği Zamanı

Özellikle temizlik ihtiyaçlarının arttığı yaz aylarında bu kategorideki ürünlerinde indirimler gerçekleştiren Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bu hafta itibariyle indirimleri arasına çamaşır deterjanlarından tuvalet kağıtlarına kadar pek çok ürünü ekledi. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin indirim kataloğuna göre, bu hafta Berrak marka tuvalet kağıdının 32’lisi 59,90 TL’ye düşerken; Bingo markasının 4 kg çamaşır deterjanı 44,90 TL indi. Sofia marka tuvalet kağıtlarında da indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bu markanın 24’lü paketini 99,90 TL’ye indirdi. Bunların yanı sıra Maylo marka ürünleri de indirime sokan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bu markanın puf mendillerini 8,90 TL’ye indirirken; kağıt havlularını 13,90 TL’ye indirdi. Ayrıca Elidor marka şampuan çeşitlerinin tamamı bu hafta Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 25,90 TL’ye düştü.

İlgili Makaleler