Gündem

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde İndirim Günleri Başladı; Ayçiçek Yağı, Şeker, Kırmızı Et Hepsinin Fiyatları Düştü! İndirimli Fiyatlar İçin Son Gün…

Şimdilerde açtığı bin şubesi ile tüm Türkiye’ye hizmet vermeye başlamış olan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, kaliteli ürünleri indirimli fiyattan vatandaşlara sunmaya başladı. Türkiye’nin her bölgesinde hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bu hafta kırmızı et ve ayçiçek yağı ürünlerinde çok ses getirecek indirimler gerçekleştirdi.

Üreticiden tüketiciye anlayışı ile satışlarını sürdüren Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bu hafta Ramazan Bayramı’na özel çok sayıda indirim gerçekleştirdi. Toprak Mahsulü Ofisi (TMO) ürünleri de satan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri hem TMO hem de kendi markası olan TK ürünlerinde fiyatları dibe çekti.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri İndirimi Daha Önce Müjdelenmişti

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde satılan TMO marka ürünlerin indirime gireceğini daha önceden müjdelemiş olan TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, ayçiçek yağı ve bakliyat ürünleri için indirim sinyali vermişti. TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’ın konuyla ilgili açıklamalarında; “Bu ürünlerin fiyatının makul olduğu tüketiciler tarafından değerlendiriliyor ve bunlar yoğun rağbet görüyor. TMO olarak ayçiçeği yağı satışı da yapıyoruz. Böylece vatandaşların makul fiyatlarla bu ürünlere erişme imkanını sağlamış oluyoruz. Hububat, pirinç ve bakliyat ürünlerinde herhangi bir arz eksikliği söz konusu değil. Hem stoklar yeterli hem de gıda üretimi ve akışında, tüketiciye ulaşmasında daralma yok. TMO’nun müdahaleleriyle bu ürünlerin fiyatları makul seviyede tutulmuştur” ifadeleri yer almıştı.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde Beklenen İndirimler Başladı

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde başlayacak olan indirimlerin sinyallerini daha önce veren TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’ın açıklamalarının hemen ardından indirimler başladı. Buna göre piyasada 150 TL ile 180 TL arasında değişen 5 litrelik ayçiçek yağlarının Tarım Kredi Kooperatifi marketlerindeki fiyatı TMO marka ayçiçek yağı için 129 TL’ye düştü. Ramazan Bayramı’na özel olarak kırmızı et ürünlerinde de indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, 400 gramlık TK marka dana kuşbaşını 43,25 TL’ye düşürürken; 400 gramlık TK marka dana kuzu satır köfteyi 38,75 TL’ye indirdi. Yine Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde satılan TK marka yüzde 20 yağlı dana kıyma ise bu indirimlerin ardından 41,25 TL’ye düştü.

İlgili Makaleler