Gündem

Tatilcilerin Bankası Belli Oldu! O Banka, Tatile Çıkacak Her Müşterisine Anında 500 TL Hediye Edecek! 500 TL Kazanmak İçin Son Gün…

Kredi kartları ve banka kartlarının kullanımını artırmanın yanı sıra yeni müşteri kazanmak adına kampanyalarını daha avantajlı bir hale getirmeyi amaçlayan bankalar, yapılan alışverişlere TL değerinde hediyeler vererek, müşterilerinin bütçe dostu alışverişlerini desteklemeyi 2022 yılında da sürdürüyor. Bu kapsamda verilen hediye TL’ler yaz aylarının da yaklaşmasının etkisiyle şimdilerde tatil alanında yoğunlaşmış bulunuyor.

Hem banka kartı hem de kredi kartı özelliğini tek bir kartta toplayan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, müşterilerinin her iki kart özelliği ile de gerçekleştireceği alışverişlerini karlı hale getirmek için kampanyalarını son dönemde çoğaltmış bulunuyor. Şimdilerde ise hiç görülmemiş bir tatil kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, tatil alışverişlerine anında 500 TL değerinde Bankkart Lira hediye ediyor.

Ziraat Bankası’ndan Tatil Alışverişlerine Destek

 

Yeni tatil kampanyası kapsamında TatilBudur ile iş birliğine imza atmış olan Ziraat Bankası, Bankkart ile TatilBudur’da tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 500 TL Bankkart Lira hediye ediyor. 30 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecek olan Ziraat Bankası’nın tatil kampanyası kapsamında üstelik alınacak olan yaz otellerinde peşin fiyatına 3 ve 6 taksit fırsatı da sunuluyor. Bu alışverişlerin hem banka kartı hem de kredi kartı özelliği kullanılarak yapılmasını kabul eden Ziraat Bankası, kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerini Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarına yönlendiriyor. Öte yandan Ziraat Bankası’nın tatil kampanyasına SMS ile katılmak için TATILBUDUR yazıp 4757’ye SMS göndermek yeterli oluyor.

Ziraat Bankası Tatil Kampanyası Detayları

Kampanyadan Bankkart Lira ödülü kazanan banka müşterilerinin hesabına söz konusu ödül aktarımını 12 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştiren Ziraat Bankası, bu kampanyadan kazanılan ödüllerin kullanımı için bir ay süre tanıyor. Yani 12 Haziran 2022 tarihine kadar kullanılmayan ödül paraları, 13 Haziran 2022 tarihinde Ziraat Bankası tarafından banka müşterilerinden geri tahsil ediliyor. Bunun yanı sıra sadece bireysel kartlara sahip olan banka müşterilerine hediye Bankkart Lira veren Ziraat Bankası; Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart gibi kartlara sahip olan müşterileri ile tutarı ön provizyon işlemleri ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler aracılığıyla tutturan müşterilerine ödül vermiyor. Ayrıca alışverişlerin mutlaka Bankkart POS’undan yapılması gerekirken; iptal veya iade edilen alışverişlere verilen puanlar da banka tarafından geri tahsil ediliyor.

İlgili Makaleler