Gündem

Tatile Çıkacaklara Bir Müjde De Türkiye İş Bankası’ndan Geldi! Tatil Masraflarının Yarısı Sizden Yarısı İş Bankası’ndan! Kampanyadan Yararlanmak İçin…

Yaz aylarının giderek yaklaşmasıyla birlikte arka arkaya tatil kampanyaları ile müşterilerinin tatil harcamalarını kolaylaştıran bankalar arasındaki yerini son olarak Türkiye İş Bankası alıyor. Benzersiz bir tatil kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan Türkiye İş Bankası’nın tatil kampanyası kapsamında Fulltur ile gerçekleştirdiği iş birliği İş Bankalılara anında indirim olarak geri dönüyor.

Bankacılık sektöründe gerçekleştirdiği öncü kampanyalar ile tanınan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, bu kez de müşterilerinin tatil harcamalarını avantajlı hale getirmek için düğmeye basıyor. Kampanya kapsamında detaylı bir duyuru metni yayınlamış olan Türkiye İş Bankası, Fulltur’dan alınacak olan tatil rezervasyonlarına anında indirim yapacağı müşterilerinin kapsamını da belirlemiş bulunuyor.

Türkiye İş Bankası ve Fulltur Birlikteliği 500 TL İndirim Kazandırıyor

Türkiye’nin en çok kazandıran bankaları arasındaki yerini her geçen gün sağlamlaştıran Türkiye İş Bankası, bu kez de tatil alışverişi yapan müşterilerine kazandırıyor. Türkiye İş Bankası’nın gerçekleştirdiği kampanya duyurusuna göre, 31 Mayıs’a kadar, Maximum Kart ile Fulltur’dan yapılacak 5.000 TL ve üzeri atil alışverişine anında 500 TL indirim sağlanıyor. Bu kapsamda kampanyadan yalnızca İş Bankası bankamatik kartları sahipler ile İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları olan Maximum, Maximum Pati Kart, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black ve Maximum Genç sahipleri yararlanabiliyor.

Kampanyadan Aidatsız Kart Sahipleri Yararlanamıyor

Kampanyaya dahil olmayan kartlar ve işlemler ile ilgili de detaylı bir bilgi vermiş olan Türkiye İş Bankası, bu kampanyası kapsamında Aidatsız Kart sahiplerine herhangi bir indirim sunmuyor. Bunun yanı sıra iptal ve iade işlemlerinde gerçekleştirdiği indirimi de geri alan Türkiye İş Bankası, gerçekleştirilen rezervasyon geçerli olması halinde verdiği indirimi geri almıyor. Öte yandan kampanyasının ek koşullarına ilişkin de detaylı bir bilgi veren Türkiye İş Bankası, kampanyanın yalnızca İş Bankası kartları ile yapılacak ödemelerde geçerli olduğunu ve bu kampanyanın müşteri bazlı gerçekleştirildiğini müşterilerine hatırlatıyor. Yani bu kampanya kapsamında her Türkiye İş Bankası, sadece tek bir kez 500 TL’lik indirim kazanabiliyor. Kampanyanın diğer indirim kodu ve promosyonlarla birleştirilmesine izin vermeyen Türkiye İş Bankası, kampanya ile ilgili detaylı bir bilgi için müşterilerini dijital bankacılık araçlarına ya da müşteri çağrı merkezlerine yönlendiriyor.

İlgili Makaleler