Ekonomi

Tatile Giderken Sadece Bu Kartı Almanız Yeterli! Anında Tatilinizin 500 TL’si Bedavaya Gelecek! Üstelik Tüm Tatiller…

Kredi kartlarının avantajları her geçen gün artarken, avantajları artan başka bir bankacılık hizmeti de banka kartları oluyor. Hem kredi kartlarının hem de banka kartlarının daha yaygın kullanılması için düğmeye basmış olan Ziraat Bankası ise, müşterilerinin tatil masraflarının 500 TL’sinin bedavaya gelmesini sağlayacağı yeni bir kampanya hazırlamış bulunuyor.

Kamu bankacılığının önde gelen temsilcilerinden biri olan Ziraat Bankası, şimdilerde müşterilerinin artan masraflarını bir nebze olsa da azaltabilmek için hemen hemen her alışverişe kendi bankasına ait para sistemi olan Bankkart Lira hediye ediyor. Ziraat Bankası’nın hediye ettiği bu Bankkart Liralar, TL değerinde olup, banka müşterilerinin diğer alışverişlerinde kullanılabiliyor. Bu sayede yeni kampanyası ile Ziraat Bankası, banka müşterilerinin alışverişlerinin 500 TL’sini karşılamış oluyor.

Ziraat Bankası’nın Tatil Kampanyası Tam 500 TL Kazandırıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte müşterilerinin ilk tatil masraflarını karşılamaya aday olan Ziraat Bankası, yeni kampanyası ile müşterilerini buluşturmuş bulunuyor. Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen kampanya duyurusuna göre; Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TatilBudur’dan tek seferde yapılacak olan 5.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli tatil harcamasına anında 500 TL Bankkart Lira veriliyor. Üstelik Ziraat Bankası bu alışverişlerin yaz otellerinden oluşması halinde ödenen tutarı faizsiz bir şekilde, yani peşin fiyatına 3 veya 6 taksite bölme olanağı da tanıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri, Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr adresinden kampanyaya katılım sağlayabileceği, bir SMS ile de 500 TL değerinde Bankkart Lira kazanabiliyor. Ziraat Bankası’nın bu kampanyasından SMS ile yararlanmak için ise; TATILBUDUR yazıp 4757’ye kısa mesaj göndermek yeterli oluyor.

Tatil Kampanyasından Kazanılan Bankkart Liraların 13 Haziran’a Kadar Kullanılması Gerekiyor

Ziraat Bankası, kazandıran tatil kampanyasının detaylarını da müşterileriyle paylaşmış bulunuyor. Bu kapsamda yapılacak harcamaların kampanya kapsamında ödül kazandırabilmesi için Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekiyor. 30 Nisan’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 12 Mayıs 2022 tarihinde müşterilerinin hesabına aktaran Ziraat Bankası, bu Bankkart Liraların son kullanım tarihi olarak ise, 12 Haziran 2022 tarihini belirlemiş bulunuyor. Öte yandan sadece bireysel asıl kart sahiplerinin yararlanabileceği bu kampanya kapsamında her müşteri sadece bir kez 500 TL Bankkart Lira kazanabiliyor. s

İlgili Makaleler