Ekonomi

Tatili Bedavaya Getirmek İsteyen Vatandaşlar Buraya; Havayolu, Konaklama Ve Seyahat Acentalarından Yapılacak Her Alışveriş Kabul Oluyor!

Bankaların kampanyaları döneme uygun bir şekilde değişiklik gösterebiliyor. Bu nedenle yaz aylarının gelmesini fırsat bilen bankalar, bu aylarda özellikle tatil sektöründeki harcamalara yönelik kampanyalar yapıyor. Bu furyaya dahil olan son banka ise, Halkbank oluyor.

Kampanyadan kampanyaya koşan kamu bankaları arasındaki yerini alan Halkbank, son kampanyası ile birlikte tüm rakiplerini bir adım gerisinde bırakıyor. Yaz aylarına özel bir kampanya ile müşterilerini buluşturmaya hazırlanan Halkbank, mayıs ayı boyunca yapılacak olan havayolu, konaklama ve seyahat acentaları harcamalarının bir kısmını karşılıyor.

Halkbank’tan Yaz Kampanyası

Yaz aylarında artan seyahat ve tatil harcamalarına eşsiz bir kampanya ile hizmet veren Halkbank, kendi banka müşterisi olup 28 Nisan 2022 ile 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında yurt içi tüm banka POS’larından havayolu, konaklama ve seyahat acentaları sektörlerinde tek seferde yapılacak her 2000 TL ve üzeri harcamaya 100 TL olmak üzere toplamda 200 TL ParafPara hediye ediyor. Müşteri bazlı bir kampanya oluşturması nedeniyle her müşterisine en fazla 200 TL ödeme gerçekleştiren Halkbank, aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ise, sadece ilkini kampanya kapsamında değerlendiriyor. Kampanyaya katılım şartı getirmiş olan Halkbank, kampanya için ya Paraf Mobil’den ya da ÖDÜL2 yazıp 3404’e SMS göndererek kampanyaya katılmasını istiyor.

Halkbank’ın Yeni Kampanyasından Geçmişe Yönelik Yararlanma Olmuyor

Halkbank’ın yaz aylarına özel olarak sağladığı yeni kampanyasının detayları da netleşmiş bulunuyor. Bu kapsamda alışverişlerin mutlaka kaydolduktan sonra yapılmasını şart koşan Halkbank, harcamaların ardından yapılan kayıtlarda herhangi bir ödül vermiyor. Bu kampanyası kapsamında Sanal POS’tan yapılan işlemleri kampanyaya dahil eden Halkbank; Parafree, Halkcard, Paraf Debit, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Business kartlar ile bu sektörlerde gerçekleştirilen harcamalara herhangi bir ödül kazanımı sağlamıyor. Kazanılan ParafParaları tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullandırtan Halkbank, bu sayede müşterilerinin alışverişlerinin bir kısmını da karşılamış oluyor. Kampanyaya katılan müşterilerinin tüm kartlarını kampanyaya dahil eden Halkbank, hedefe ilk ulaşan karta ödül yüklemesini gerçekleştiriyor. Öte yandan bu kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi Halkbank tarafından 15 Temmuz 2022 tarihi saat 21:59 olarak belirlenmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler