Gündem

TEB, emeklilere son dakika duyurusu yaptı! 8.000 TL + 500 TL formülünü açıkladı! Emeklilere çifte müjde

Her sene Sosyal Güvenlik Kurumu ile maaş ödemeleri protokolünü yenileyen özel bankalar ve kamu bankaları, ocak ayının başı itibari ile söz konusu maaş protokolü kapsamında yeni promosyon kampanyaları geliştirmeye başladı. Geliştirilen promosyon kampanyaları çerçevesinde ödenen ek tutarların, artan enflasyon karşısında yetersiz kalması, son aylarda promosyon kampanyalarının arka arkaya güncellenmesine neden oldu.

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının yukarı yönlü hareketler sergilemeleri, FED’den gelen faiz artırımı kararları, devam eden Rusya- Ukrayna savaşı ve daha pek çok faktör çerçevesinde yükselen enflasyon, bankalar arasında bir promosyon yarışını başlattı. Bu kapsamda yarışa dahil olan bankalardan birisi de Türkiye Ekonomi Bankası oldu.

Ekim ayının gelişi ile birlikte mevcut emekli promosyonu kampanyasını güncelleyen Türkiye Ekonomi Bankası, ay sonuna kadar geçerliliği bulunan emekli promosyonu kampanyasına ilişkin ayrıntıları vatandaşlar ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI EKİM 2022

Sene başından bu yana pek çok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştirme gayreti içerisinde olan Türkiye Ekonomi Bankası, bu kapsamda ekim ayının başında da emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini duyurdu. Maaş hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan ve en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli vatandaşlar için geliştirdiği promosyon kampanyası kapsamında maaş baremine göre ek ödeme hizmeti sunulacağını belirten banka, söz konusu tutarları şu şekilde sıraladı:

  • SGK emekli maaşı 0- 1.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 5.500 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 6.750 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 8.000 TL

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI EMEKLİ REFERANS KAMPANYASI EKİM 2022

Türkiye Ekonomi Bankası promosyon kampanyasına ek olarak bir de referans kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu. Bu kapsamda banka, maaş hesabı banka bünyesinde bulunan emekli vatandaşların, maaş hesaplarını taşımaları adına yakınlarına referans olmaları karşılığında kişi başı 250 TL toplamda ise 500 TL daha ödeme yapacağını bildirdi.

İlgili Makaleler