Ekonomi

TEB ile Akaryakıt Alımı Yapan Benzin ve Motorin Zammından Etkilenmeyecek! “Bu Kampanya 40 Yılda Bir Gelir!”

Özellikle kredi kartı müşterilerine sağladığı avantajlar ile öne çıkan özel banka kuruluşlarından biri olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni dönemde de kazandıran kampanyalarıyla müşterilerini buluşturmaya devam ediyor. Fiyatı günden güne artan motorin ve benzinin ardından özellikle akaryakıt kampanyalarına yoğunlaşan TEB, müşterilerinin akaryakıt harcamalarını bedavaya getirebilmesi için bir yol sunuyor.

Kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişlerine indirim vermeye hazırlanan TEB, müşterilerinin kazançlı alışverişin keyfini sürebilmesi için Shell istasyonlarıyla yeni bir iş birliğine gitmiş bulunuyor. Bu iş birliği kapsamında 30 Haziran tarihine kadar yapılan akaryakıt alışverişlerine indirim sağlayan TEB, 50 TL’ye varan indirimler ile müşterilerini buluşturuyor.

TEB’ten 50 TL’lik Akaryakıt İndirimi

Banka müşterilerine yeni bir kampanya sunan TEB, Shell ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, 30 Haziran 2022 tarihine kadar Bonus üyesi Shell İstasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde 4 defa 200 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapan banka müşterilerine 40 TL, kampanyaya CEPTETEB uygulaması üzerinden katılan müşterilerine ise artı 10 TL, toplamda 50 TL indirim veriyor. Konuya ilişkin bir duyuru metni de yayınlamış olan TEB’in duyuru metninde ise; “TEB Bonus Kredi Kartları’nızla 16 Mayıs – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell İstasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 200 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; SMS ile kampanyaya katılarak 40 TL indirim, CEPTETEB uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 50 TL indirim kazanın” ifadeleri yer alıyor. Öte yandan CEPTETEB üzerinden kampanyaya katılacak olan banka müşterilerinin tek tıkla kampanyaya katılması yetiyorken; SMS ile kampanaya katılacak olan banka müşterilerinin SHELL yazıp 4616’ya kısa mesaj göndermesi gerekiyor.

İndirim Ağustos Ayında Sağlanıyor

Kampanyası kapsamında müşterilerinin akaryakıt indirimi ile buluşturan TEB, verdiği akaryakıt alışverişi indirimini 11 Ağustos 2022 tarihinde müşterisinin hesabına yansıtıyor. Kampanya kapsamında hem akaryakıt hem de otogaz alımlarını tutara dahil eden TEB, aynı günlerde yapılan alışverişlerin sadece ilkini kampanya tutarı kapsamında değerlendiriyor. Bu kapsamda her müşterisini bu kampanyadan sadece bir kez yararlandıran TEB, müşterilerinin alışverişlerini Bonus üyesi Shell istasyonlarından yapması konusunda uyarırken; ödemelerinin ise Bonus POS’u üzerinden gerçekleştirmesini talep ediyor. Öte yandan indirimi 11 Ağustos 2022 tarihinde hesaba yansıtmak için müşterilerinin 7 Temmuz 2022 tarihi ile 7 Ağustos 2022 tarihleri arasında bir alışveriş daha yapmasını isteyen TEB, beşinci harcamayı da şart koşuyor.

İlgili Makaleler