Ekonomi

TEB’den emeklilere 2 bin 500 TL’ye kadar promosyon ödemesi!

Emekliye promosyon ödemesi ve zammı için bankalar çeşitli miktarlarda tutar belirlemeye başladı. Emekli promosyonu olarak en fazla parayı TEB verecek. TEB Bankası emekli promosyonu olarak tüm emeklilere 1250 TL verilecek ama bunun yanı sıra, yanında 10 emekli daha getiren kişiye 1250 TL’ye kadar emekli promosyonu verilebilecek. Böylece TEB bankası, maaşını kendisine getiren tüm emeklilere toplam 2 bin 500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapabilecek.

TEB Bankası tüm emeklilere 2020 yılı için 2 bin 500 TL’ye kadar promosyon vermeyi hedefliyor. Bankalar Birliği emekli promosyonu için SGK ile herhangi bir çalışma yürütmedi ama bankalar, emeklilerin maaşlarına talip olmak için çeşitli promosyon miktarları belirlemeye başladı. Şimdiye kadar en yüksek emekli promosyon tutarını TEB açıkladı.

2 BİN 500 TL PROMOSYON ÖEDEMESİ

TEB Bankası 1250 TL emekli promosyonu yayında, 10 emekli daha getiren kişiye 1250 TL’ye kadar emekli promosyonu verilebilecek. Böylece TEB bankası, maaşını kendisine getiren tüm emeklilere toplam 2 bin 500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapabilecek. TEB’den yapılan açıklamaya göre, banka, emekliler için yeni bir kampanyayı daha hayata geçiriyor.

TEB

MAAŞ MİKTARINA GÖRE BANKA PROMOSYONU NE KADAR?

TEB’in, 10 Şubat itibarıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklisi olup emekli maaşını taşıyan müşterilerine yönelik başlattığı kampanya kapsamında, maaşı 999 TL’ye kadar olan emekliler 850 TL alacak. 1000 TL ile 1999 TL arasında maaş alan emekliler ise 925 TL promosyon avantajından yararlanacak. Emekli maaşı 2 bin TL ve üzeri olan emekliler ise 1000 TL promosyon alabilecek. TEB’in kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin en az 2 adet yeni otomatik fatura ödeme talimatı vermesi ve ayrıntılı bilgi için TEB şubelerine başvurması gerekiyor.

emekli promosyon ödemeleri

EMEKLİ BAŞINA 125 TL

Finansbank ise, emekli tanıdıklarının maaşını QNB Finansbank’a yönlendiren müşterilere, yönlendirdikleri emekli başına 125 TL olmak üzere toplamda 1.250 TL nakit kazanma fırsatı sunuyor.

emekli promosyon

EMEKLİLER MASADA OLMAK İSTİYOR

Emekliler ise bu yılki emekli promosyonu tutarı belirleme görüşmelerinde masada temsil edilmek istiyor. Yedi emekli derneğinden oluşan Türkiye Emekliler Platformu, SGK ile Türkiye Bankalar Birliği arasında yapılacak banka promosyonu görüşmelerinde yer alma talebinde bulundu. Geçen günlerde toplanan platformun dönem sözcüsü ve Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, kamu çalışanlarına ödenen banka promosyonlarının emeklilere de emsal teşkil etmesi gerektiğini söyledi. Bankalardan çalışanlar ile emekliler arasında ayrım yapmamalarını isteyen Satılmış Çalışkan, “Banka promosyonları emeklilere çalışanlarla aynı oranda olmalı ve yıllık olarak ödenmeli. Bankaların da bu gerçeği görüp emeklilere tatmin edici bir miktarda katkı vermesi gerekiyor” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir