Gündem

TEB’in Nisan Ayı Kampanyası Herkesi Şaşırttı! Artık TEB’li Olanlar Alışverişlerinin Tamamını Bedavaya Getirecek! Kampanyaya Katılım İçin…

Türkiye’nin özel bankacılık sektöründe gerek bankacılık hizmetleriyle gerekse avantajlı kampanyalarıyla öne çıkan bankalardan biri olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), her geçen gün kazandırmaya devam ediyor. Müşterilerine yönelik yeni bir kampanya daha geliştirmiş olan TEB, müşterileriyle birlikte baharın gelişini alışverişlere verilecek olan Bonus paralar ile kutluyor.

Bankaların kullandığı Bonus paralar, TL değerinde geçmesi nedeniyle pek çok alışverişin bedavaya gelmesini destekliyor. Bu kapsamda Bonus paralar hediye eden bankalardan biri olan TEB, müşterilerinin alışverişlerini daha bütçeli bir hale getirebilmesi adına bu kampanyalarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Nisan ayı için yeni bir kampanya hazırlamış olan TEB, bu kez giyim, aksesuar, kozmetik ve saat sektörlerinde alışveriş yapan müşterilerine kazandırıyor.

TEB, 100 TL’ye Varan Bonus Hediye Ediyor

Özellikle kredi kartlarını kullanan müşterilerine yönelik yeni bir kampanya geliştirmiş olan TEB, müşterilerinin alışverişlerini daha kazançlı hale getirmek için düğmeye basmış bulunuyor. TEB’in gerçekleştirdiği kampanya açıklamasına göre; 8 ile 17 Nisan 2022 tarihleri arasında giyim, aksesuar, kozmetik ve saat sektörlerinde yapılacak olan toplam 2000 TL harcamaya 100 TL Bonus veriliyor. Bu Bonuslar’dan yararlanacak olan müşterilerinin harcamalarını verilen tarihler arasında gerçekleştirmesi gerekiyor. Ayrıca kampanya kapsamında kuyum sektöründe yapılacak harcamalar belirlenmiş olan harcama tutarı içerisine dahil edilmiyor.

TEB’in Kampanyası Kolayca Bonus Kazandırıyor

Yeni kampanyasına dair detaylı bir bilgilendirme yayınlamış olan TEB, bu kampanyasından sadece asıl kart sahiplerini yararlandırıyor. Asıl kart sahiplerinin ek kartlarını kampanya kapsamına almayan TEB, bu kampanyasını sadece bireysel müşterilerine yönelik sunuyor. Banka kartı, ticari kart ve sade kart sahiplerini kampanya kapsamının dışında tutan TEB, sanal kart ile yapılan harcamaların yanı sıra Mail Order işlemleri de kampanya tutarından sayıyor. Bunun yanı sıra alışverişlerin ardından yapılan iptal ve iade işlemlerinde, kazanılan Bonus’ları da iptal eden TEB, CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlanmasını mümkün hale getirmiş bulunuyor. SMS ile de katılım sağlanabilecek olan bu kampanya kapsamında SMS ile kampanyaya katılacak olan vatandaşların BAHAR yazıp 4616’a kısa mesaj göndermesi gerekiyor.

İlgili Makaleler