Genel

THY yolcuları uyardı: En az 3 saat önce gelin!

Normalleşme dönemi ile birlikte uçuşlarına tekrar başlayan Türk Hava Yolları yolculara uyarıda bulundu. Kurum tarafından yapılan uyarıda, “Havalimanlarında alınan ek önlemler sebebiyle oluşabilecek zaman kayıplarına karşı, yolcularımızın uçuşlarından en az 3 saat önce terminale gelmeleri önerilmektedir.” İfadeleri kullanıldı.

Çin’den dünya yayılan corona virüsü nedeniyle pek çok ülke ve Türkiye uçuşlarını durdurmuştu. Türkiye’de normalleşme süreci ile beraber uçuşlar tekrar başladı. İç hatlarda uçuşlarına tekrar başlayan Türk Hava Yolları (THY) yolculara uçuşlarından en az 3 saat önce gelmeleri için uyarıda bulundu.

Ek önlemler alınacak

Türk Hava Yolları tarafından yapılan uyarıda, “Havalimanlarında alınan ek önlemler sebebiyle oluşabilecek zaman kayıplarına karşı, yolcularımızın uçuşlarından en az 3 saat önce terminale gelmeleri önerilmektedir. Check-in işlemlerinin, iç hat uçuşları için tarifeli kalkış saatinden en az 60 dakika ve dış hat uçuşlarından 75 dakika önce sona ereceğini lütfen unutmayın. Sağlıklı ve keyifli uçuşlar dileriz” denildi.

İlgili Makaleler