Gündem

TOKİ Açık Artırma İlanlarına Başladı! 80 Bin TL’ye 3+1 Daire Fırsatını Kaçırmayın!

Türkiye’de barınma krizi tartışmaları hız kazanırken, vatandaşlar bütçelerine uygun fiyatlarla ev sahibi olmanın yollarını arıyor. Bu sırada tüm gözlerin çevrildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) projeleriyle ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. TOKİ’nin açık artırma usulü ile satışa sunduğu konutlar büyük ilgi görmeye başladı. Özellikle kira fiyatlarının hızla arttığı bu dönemde kira ödeme derdinden kurtulmak isteyenler, TOKİ açık arttırma ilanlarına ilgi gösteriyor.

Ülkemizde özellikle alt ve orta grup gelir sahibi vatandaşların kolaylıkla konut sahibi olmalarını sağlayan TOKİ projeleri yurt genelinde yakından takip ediliyor. Ev fiyatlarının hızla arttığı bu dönemde bütçelerini yormadan ev sahibi olmak ve kira ödeme derdinden kurtulmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar gündeme geldi. TOKİ açık artırma ilanlarına başlarken 80 bin TL’ye 3+1 daire satmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

TOKİ Açık Artırmalı Konut Satışları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan son duyuruda 39 ilde 105 konut açık artırma yöntemi ile ev satacağı öğrenildi. Ankara’da gerçekleştirilecek olan toplantıda yurt genelinde pek çok TOKİ konutuna düşük maliyetler ile sahip olma imkanı sunulacak.

Özellikle dar ve orta gelirli ailelerin TOKİ evlerine büyük ilgi gösterdiği bilinirken açık artırmalı konut satışları şu illerde gerçekleştirilecek: Afyonkarahisar, Adana, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bitlis, Bolu, Bursa, Denizli, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kocaeli, Kütahya, Isparta, İstanbul, İzmir, Mersin, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yozgat.

TOKİ’den Kaçırılmayacak Konut Fırsatı

Bütçesini yormadan düşük maliyetlerle TOKİ konutu satın almak isteyenler güncel ilanları yakından takip ediyor. Son olarak Adana Seyhan ilçesi Zincirlibağlar 1. Etap konutlarındaki 3 oda 1 salon ve 110 metrekare daire için 596.046,57 TL fiyat talep edildi. Ayrıca İzmir Tire’de 3 oda 1 salon ve 120 metrekare genişliğindeki daire için 499.998,95 TL fiyat istenirken, Doğu’daki illerde 80 bin TL’ye kadar fiyatlarla ev satılıyor.

İlgili Makaleler