Ekonomi

Toplu Konut İdaresi’nden Güzel Haber! O İlde Konut Satışları Başladı!

Toplu Konut İdaresi olarak bilinen TOKİ, ülkemizden binlerce dar gelirli ailenin ev sahibi olmasını sağlamaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen konut satış açıklamaları vatandaşın yüzünü güldürüyor. Son olarak Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde dar gelirli ailelere yönelik yapılacak sosyal konut projesinin temeli kazınmaya başlandı. İşte 2+1 ve 3+1 TOKİ daireleri için detaylar…

İlk Kazma Vuruldu!

İstiklal Mahallesinde yapılacak sosyal konut projesinin temel kazısının başladığını duyuran Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer sosyal medya hesabından, “Seçim vaatlerimiz arasında yer alan ve dar gelirli vatandaşlarımız için hayata geçireceğimiz sosyal konut projemizde ilk kazma vuruldu” dedi.

Başkan Dinçer, “Belediyemiz ve TOKİ işbirliğinde çok önemli bir projeyi daha şehrimizde başlatarak düşük maliyetle dar gelirli vatandaşlarımızı konut sahibi yapacağız. Bu projeden faydalanacak hak sahipleri kira öder gibi ev sahibi olacak. Sosyal Konut Projemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler