Gündem

Türk Hava Yolları’nın bu fırsatı kaçmaz! Yurt içi uçuşlarında koltuk fiyatları indi! Artık uçuşlarda 25 TL ödemek yeterli olacak! Son gün…

Pandemiden sadece maddi değil, manevi ve işgücü olarak da en olumsuz etkilenen sektörlerden biri olan havayolu taşımacılığı sektörü, son bir yıldır geçirdiği zor zamanları ardında bırakmaya başladı. Şimdilerde eski günlerine kavuşmaya başlamış olan havayolu taşımacılığı sektörü, artan akaryakıt fiyatlarının ardından hızla yükselen otobüs biletleriyle birlikte Türkiye’de en çok tercih edilen ulaşım ağlarının başında gelir oldu. Bu sektörün demirbaş markalarından biri olan Türk Hava Yolları ise, müşterileri için yeni bir kampanya başlattı.

Müşterilerine avantajlı bir hizmet verebilmek adına ara sıra yurt içi ara sıra yurt dışı uçuşlarını kampanyalar kapsamına sokan Türk Hava Yolları, ekim ayı itibariyle yeni bir kampanyanın daha startını verdi. Yıl sonuna kadar devam edecek olan bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Türk Hava Yolları, koltuk fiyatlarını yurt içi uçuşlarında 25 TL’ye kadar indirdi. Öte yandan Türk Hava Yolları, kampanyasına dair tüm detayları da kamuoyu ile paylaştı.

TÜRK HAVA YOLLARI’NDA KAMPANYA DÖNEMİ BAŞLADI

Kampanyasına ilişkin bir duyuru metni yayınlamış olan Türk Hava Yolları, müşterilerinin haberdar olabilmesi adına tüm detayları kamuoyuna bildirdi. Buna göre, 27 Ekim 2022 tarihi ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Türk Hava Yolları’ndan alınacak olan yurt içi uçuşlar için biletlerin web sitesi ve mobil uygulama üzerinden alınmasına halinde koltuk seçme ücretinin 45 TL yerine 25 TL olacağı öğrenildi. Kampanya kapsamında yalnızca yurt içi uçuşlarını indirime sokan Türk Hava Yolları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yapılacak uçuşları, başka bir deyişle Kıbrıs Ercan Havalimanı’na yapılacak uçuşları kampanyanın kapsamına almadı.

TÜRK HAVA YOLLARI’NIN İNDİRİM ŞARTLARI BELLİ OLDU

Yeni kampanyası ile ilgili birtakım şartlar belirlemiş olan Türk Hava Yolları, bu şartlara ilişkin de detaylı bir açıklama gerçekleştirdi. Türk Hava Yolları’nın gerçekleştirdiği açıklamada kampanyanın sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olduğu öğrenildi. Başka bir değişle Türk Hava Yolları codeshare seferlerini kampanya kapsamına almayan Türk Hava Yolları, Star Alliance partner hava yolları uçuşlarında ve AnadoluJet uçuşlarında da kampanyadan yararlanılamayacağını duyurdu. Kampanya kapsamına yalnızca internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden alınacak olan biletleri dahil eden Türk Hava Yolları, acente ve diğer yollar ile satın alınacak olan biletleri de kampanya kapsamı dışında bıraktı.

İlgili Makaleler