Ekonomi

Türk Telekom İnternet Kampanyasını Başlattı! 6 Ay Boyunca Fiber İnternet Avantajı Aylık 10 TL!

Türk Telekom avantajlı tarife kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez de esnaflar için fırsat paketini duyuran Türk Telekom, dev kampanyada limitsiz internet paketini ilk 6 ay 10 TL ile sunuyor. Esnafa tam destek veren kampanya dahilinde Türk Telekom müşterisi olanlara ilk 6 ay için 10 TL karşılığında fiber güçlü internet sunuluyor. Daha sonraki 6 ay içinse bağlantı dahil aylık 157 TL’den başlayan indirimli fiyatlarla fiber internet hizmeti sunuluyor. İşte detaylar…

Türk Telekom’dan İlk 6 Ay 10 TL Fiber İnternet

Türk Telekom, daha önce duyurduğu birçok avantajlı tarife paketiyle dikkatleri çekti. Bu kez de esnaflar için avantajlı fırsat paketini duyuran Türk Telekom, hemen Türk Telekom sabit internet müşterisi olan müşterilerine ilk 6 ay 10 TL, sonraki 6 ay ise 157 TL’den başlayan fiyatlarla fiber güçlü internet hizmeti sunmaya başladı. Söz konusu kampanyanın tüm detayları ve tarife ücretleri de belli oldu.

Kampanyada Yer Alan Tarifeler

Türk Telekom’un “Esnafa tam destek” sloganı ile sunduğu kampanyalı paketlerde tarifeler ve fiyatlar şöyle:

  • 35 Mpbs’ye kadar Full Limitsiz paket 30 ay kampanya süresi ile ilk 6 ay 10, kalan aylarda 157 TL
  • 50 Mpbs’ye kadar full limitsiz paket 30 ay kampanya süresi ile ilk 6 ay 10, kalan aylarda 172 TL
  • 100 Mpbs’ye kadar full limitsiz paket 30 ay kampanya süresi ile ilk 6 ay 10, kalan aylarda 199 TL.

Kampanya Detayları ve Katılım Süreci

Türk Telekom tarafından sunulan kampanya kapsamında yalın paketi tercih eden kullanıcılar için taahhüt süresi boyunca yalın internet hizmeti de aylık erişim bedeli 21 TL faturaya yansıtılacak şekilde bu kampanyadan yararlanabilecek. İsteyenler 444 5 444 çağrı merkezini arayarak kampanyaya katılım sağlayabilecek.

İlgili Makaleler