Personel Alımı

Türk Telekom Personel Alımı Yapacağını Açıkladı; 6.100 TL Maaş Verilecek! Başvurular Başladı! 2022 Türk Telekom İş İlanı Başvuruları İçin…

İstihdamı artırmak için personel alımlarını açık ve şeffaf bir şekilde gerçekleştiren kurumlardan biri olan Türk Telekom şirketi, 2022 yılında da yeni personel alımları gerçekleştirmeyi sürdürüyor. İyi bir maaş ve çeşitli sosyal haklar vaat eden Türk Telekom, bu yıl gerçekleştireceği ilk personel alımı için şartlar ve diğer detayları da belirlemiş bulunuyor.

Personel alımı için bir duyuru yayınlanmış olan Türk Telekom, bu yıl gerçekleştireceği personel alımları için aradığı şartları ve başvuru yapılacak adresleri kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor. İşe ihtiyacı olan vatandaşların şartları taşıması halinde sadece bir tık ile başvuru yapabileceği Türk Telekom iş ilanları için gerekli olan şartlar aşağıda sıralanıyor.

Türk Telekom Personel Alımı Şartları Neler?

Personellerinde genellikle ortak şartlar arayan Türk Telekom pozisyona özel olarak özel şartlar da belirleyebiliyor. Türk Telekom’dan gerçekleştirilen personel alımı açıklamasına göre, personellerde aranacak olan ortak şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir suç nedeniyle hüküm yememek, erkek adaylar için askerlik ile bir ilişkininin kalmamış olması, MS Office programlarına hakim olmak, sağlık raporu alabilecek bir vücut sağlığına sahip olmak, analitik düşünce yapısına sahip olmak, iletişimi kuvvetli olmak gibi şartlar yer alıyor. Bunun yanı sıra pozisyona özel şartlar da arayabilen Türk Telekom; B sınıfı ehliyet sahibi olmak, seyahat engelli bulunmama ve pozisyonun aradığı eğitim şartını sağlıyor olmak gibi şartların da yerine getirilmesini bekliyor.

Türk Telekom Personel Alımı Başvuruları Nereye, Ne Zaman Yapılır?

2022 yılın da gerçekleştireceği ilk toplu alım için pozisyonları ve şartları da açıklamış olan Türk Telekom, “Katma Değerli Servis Operasyonları Uzmanı/Uzman Yardımcısı, Karar Destek Kurumsal Ürünler ve İş Ortaklığı Uzmanı, Mobil Ücretlendirme Operasyonları Uzmanı ve Yayın Sistemleri Kıdemli Uzmanı” alımları gerçekleştiriyor. Sadece “Karar Destek Kurumsal Ürünler ve İş Ortaklığı Uzmanı” için başvuruları 9 Mayıs’a kadar isteyen Türk Telekom, diğer unvanlar için böyle bir şart koymuyor. Başvuruları kendi web sitesi içerisinden alan Türk Telekom, internet sitesi içerisinde yer alan “Kariyer” sekmesinden ilgili ilanın seçilerek, “Başvur” denmesi yeterli oluyor.

İlgili Makaleler