Personel Alımı

Türk Telekom’dan 19 Branş İçin Daha İşe Alım Fırsatı; Başvurular Temmuz Ayına Kadar Uzadı! Yüksek Maaşlı İş Fırsatı İçin…

Personel alımlarının devam ettiği yaz aylarında sık sık alım yapan şirketlerden biri de Türk Telekom şirketi oldu. Geçtiğimiz aylarda toplu bir personel alımı gerçekleştiren Türk Telekom şirketi, bu kez 19 farklı branşta personel alımı gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Öte yandan Türk Telekom şirketinin alımlarının son tarihi de belli oldu.

Personel alımları için başvuruları kabul etmeye başlayan Türk Telekom şirketi, şartları taşıyan adayları değerlendirmeye başladı. Başvuruları Temmuz ayına kadar uzatan Türk Telekom şirketi, her pozisyonu için ayrı bir eğitim şartı belirledi. Bu eğitim şartını da kamuoyuyla paylaşan Türk Telekom şirketi, kamu personel alımı esaslarına da dikkat edeceğini duyurdu.

KPSS Puanı Şartı Yok

Türk Telekom şirketi yeni bir işe alım ilanı için düğmeye bastı. KPSS puan şartı aramaksızın işe alım gerçekleştirecek olan Türk Telekom şirketi, 19 farklı branşta personel istihdamına hazırlanmaya başladı. Birbirinden farklı branşlar için eğitim şartlarını duyurmuş olan Türk Telekom şirketi, 8 Haziran 2022 tarihi itibariyle başvuruları almaya başladı. Başvuruları kendi internet sitesinin kariyer sayfasından çevrimiçi bir şekilde kabul eden Türk Telekom şirketi, son başvuru tarihini ise, 8 Temmuz 2022 olarak belirledi.

Her Branşta Farklı Mezuniyet Şartı

Her branş için farklı mezuniyet şartı belirleyen Türk Telekom şirketi agile uzmanı için bilgisayar mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği alanlardan mezun olunma şartını koyarken; uygulama geliştirme kıdemli uzmanı için bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği gibi dallardan mezun olunmasını şart koştu. Fraud çözümleri için endüstri mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme, bilişim mühendisliği gibi bölümlerden mezun olunması şartının yerine getirilmesini isteyen Türk Telekom şirketi, süreç ve dönüşüm yönetimi kıdemli uzmanı için ise, üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezuniyet istiyor. İşletme sermayesi ve iştirak finansmanı uzman yardımcısı için endüstri mühendisliği, iktisadi, idari bilimler alanlarından mezun olunması şart koyan Türk Telekom şirketi, kurumsal pazarlama segment yönetimi için ise iktisadi ve idari bilimlerden mezun olmayı şart koştu. Öte yandan Türk Telekom şirketi her pozisyonu için aradığı mezuniyet şartını kendi sitesi içerisinden tek tek duyurdu.

İlgili Makaleler