Ekonomi

Türk Telekom’dan hediye internet kampanyası! Türk Telekom’dan 4 GB hediye kazanma fırsatı

Türk Telekom’da kazandıran fırsatlar başladı. Şimdi hemen Türk Telekom’dan en az 4 GB kazanma fırsatını kaçırma.  Türkiye’nin ilk telekomünikasyon operatörü olan Türk Telekom 81 ilde 34.863 çalışanıyla müşterilerine ve müşterisi olmak isteyen kullanıcılarına hizmet veremeye devam etmektedir

Sürekli büyüyen ve Türkiye’nin en çok tercih edilen operatörleri arasında olan Türk Telekom yaptığı bedava kampanyalarla adından sıkça söz ettiriyor. Her şeyimizi internet üzerinden yapmaya başladığımız bu dönemlerde internet yetmeme problemi ortaya çıkmaya başlamıştır. İşte tamda bu zamanlar birçok operatör kendi içlerinde hediye dağıtma yarışın girdiler. Milyonlarca kullanıcı fırsatları yakından takip etmeye başladı. Şimdi Türk Telekom’dan 4 GB internet kazanma fırsatı.

Kendi aralarında kullanıcılarının istek ve taleplerine cevap vermek adına operatörlerin hediye yarışı başladı. Her hafta her ay ve her özel zamanlarda verilen hediyelerin yanında her yaptığınız işlemde de hediye GB kazanma fırsatı yakalayın. Hediye GB kazanmak için yapmanız gerekenler nedir sorunun cevapları ve daha merak ettiğiniz tüm sorular işte haberin detaylarında

Türk Telekom’dan 4 GB internet nasıl kazanırım?

Türk Telekom’dan 4 GB hediye kazanmak kullanıcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom 4 GB internet kazanma fırsatı sunuyor. 4 GB ballı internet adı altında yayınlanan kampanya için başvuru yapmak çok kolay.

Türk Telekom’a yeni geçen müşterilerine özel başlattığı kampanyada 4 GB internet kazanma fırsatını kaçırmayın. Türk Telekom müşterisi değil iseniz yapmanız gereken telefonunuzun mesaj kısmın BALLI 4GB yazıp 2070 e SMS ile göndermeniz.

Türk Telekom müşterisi olduktan sonra kampanyaya attığınız kısa mesajdan sonra 4 GB hediye internet hattınıza tanımlanır. Hattınıza tanılanan ücretsiz 4 GB hediyenizden sonra internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu kampanyanın yanı sıra birçok kampanya başlatan Türk Telekom’dan yeni gelenler için ekstra 500 MB kazanma fırsatını kaçırmayın. Tekrar Türk Telekom yeni gelen müşterileri için farklı bir kampanya başlattı.

Bu kampanyaya katılıp 500 MB internet kazanmak için yapmanız gerekenler oldukça kolaydır. Türk Telekom operatörüne yeni geçiyorsanız hemen  500 MB internet kazanmak için  cep telefonunuzun mesaj kısmına DENEME yazarak 5555 e göndermeniz yeterli olacaktır.

Attığınız kısa mesajdan sonra Türk Telekomlu olarak kazandığınız 500 MB interneti hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanmaya başlamadan önce attığınız mesajdan hemen sonra kampanyanın hattınıza tanımlı olduğuna dair bir kısa mesaj alacaksınız, aldığınız kısa mesajdan sonra 500 MB internet hattınıza hemen tanımlanır. Bu kampanyalar Türk Telekom’a yeni gelen kullanıcılar içindir. Kampanya ileri tarihlerde değiştirilip güncelleme yapılarak iptal olma veya daha farklı kampanyalar ile değişme hakkına sahiptir.

İlgili Makaleler