Ekonomi

Turkcell Kullanıcılarına Duyuruldu! 150 TL Hediye Edilecek!

Turkcell kullanıcılarına önemli bir duyuruda bulunuldu. Son dönemde en çok kullanılan uygulamalardan olan Turkcell Pasaj’dan Maximum kredi kartla verecekleri 2000 TL ve üzeri siparişlerde 150 TL maxi puan hediye edilecek. Kampanyaya maximum mobil uygulamasından 1 – 15 Aralık 2021 tarihleri arasında katılabilecekler. İşte Turkcell pasaj kampanyasının detayları…

Kampanya Ayrıntıları

  • 1-15 Aralık 2021 tarihleri arasında Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, turkcell.com.tr/pasaj ve Dijital Operatör uygulaması üzerinden yapacağınız 2.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 150 TL MaxiPuan kazanın!
  • Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.
  • Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli tüm kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç ve ek kartlar), Bankamatik Kartlar, MaxiPara Kartlar ile turkcell.com.tr/pasaj ve Dijital Operatör uygulaması üzerinden yapılan Cihazlar sekmesi altında yer alan tüm kategori/ürün alışverişleri dahildir.
  • Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanya dahilinde ürün iptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.
  • Ödül kullanımı: MaxiPuan’lar 30 Aralık 2021 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 9 Ocak 2021 (bu tarih dâhil) olup, bu tarihe kadar kullanılmayan MaxiPuan’lar 10 Ocak 2022 tarihinde geri alınacaktır.

İlgili Makaleler