Kamu HaberleriPersonel Alımı

Turkcell Türkiye Geneli Personel Alımı Yapıyor ! Evden Çalışacaklar

Turkcell tarafından Türkiye geneli personel alımı yapılacağı ifade edildi. İşe alınacak olan personelin evden çalışacağı ifade edildi ve alım yapılacak pozisyon müşteri temsilcisi olarak belirtildi.

Türkiye’nin en büyük operatörlerinden olan Turkcell tarafından bir ilan yayımlandı. İlanda Türkiye geneli personel alımı yapılacağı ifade edildi. Ayrıca ilanda işe alınacak olan personellerin evden çalışacağı ifade edildi. Turkcell ilanlarını çeşitli kariyer siteleri üzerinden yayımladı ve müşteri temsilcisi alımı yapılacağı belirtildi.

ARANAN ŞARTLAR

Turkcell tarafından yapılacak olan alımda Diyarbakır’dan İstanbul’a Türkiye’nin birçok ilinde istihdam edilecek olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerektiği ifade edildi. Evden çalıştırılacak olan adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

“Kariyerine Turkcell Global Bilgi’de yön vermek isteyen, en az lise mezunu, tercihen ise ön lisans veya lisans mezunu, iletişimi kuvvetli, problem çözmede iyi ve ikna gücü kuvvetli tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar”

İlgili pozisyonda çalışacak adaylardan istenen görevler arasında 12:00 – 20:00 saatleri arasında müşteriden gelen çağrılardaki taleplerin karşılanarak çözüme kavuşturulması ve müşteri memnuniyetinin sağlanarak kaliteli hizmet sunulması hizmetlerinin verilmesi istenmektedir.

Turkcell Evden Çalışacak Personel Alımı
Turkcell Evden Çalışacak Personel Alımı

Turkcell evden çalışacak personel alımı kapsamında 93 farklı alanda istihdam gerçekleştirilecek olup bu istihdam seçeneklerinden biri de evden çalışacak olan müşteri temsilcisi pozisyonudur. Başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden ilanların bulunduğu sayfaya yönlendirilecek üyeliklerini tamamlayıp özgeçmişlerini oluşturarak başvurularını yapacaklardır.

Başvuru linki: //bit.ly/2IWWFyD

Bu linki adaylar tarayıcılarının adres satırına yapıştırdıklarında ilanlara ulaşabileceklerdir.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir