Ekonomi

Turkcell’den 10 GB kazandıran fırsat! Şimdi Turkcell’den salla kazan hediyeleri içinde 10 GB internet kazanma fırsatı

Türkiye’nin en çok kullanılan operatörlerinden biri olan Turkcell’de yeni bir kampanya dönemi başlıyor. Turkcell kampanyalar ile kullanıcılarına sık sık hediyeler vermeye devam ediyor. Değişen ve sürekli farklı bir kampanya ile hediye dağıtan Turkcell bu kez de kullanıcılarına 10 GB internet ve yanında birçok hediye kazanma fırsatı sunuyor.

Farklı kampanyalar ile müşterilerini memnun etmeye ve birçok hediye kazandırmaya devam ediyor. Türkiye’nin en çok kullanılan operatörü olan Turkcell internet hediyelerine bir yenisini daha ekledi. Tüm ihtiyaçlarınızı internet aracılığı ile yaptığımız bu zamanda sürekli azalan ve tükenen internetler için operatörlerin yaptığı hediye kampanyaları yakından takip ediliyor.

Ödemelerden alışverişlere eğitimden tatile kadar her şeyimizi internet üzerinden karşıladığımız zamanlarda dayanmayan ve tükenen internetlere operatörler bedava internet hediyesi vererek çözüm üretmeye çalışıyor. Müşterilerinin ihtiyaçları için kampanya yapan operatörler adeta birbirleriyle yarışıyor. İşte Turkcelli kullanıcılar tarafından merak edilen 10 GB hediye kampanyası.

Salla kazan kampanyası!

Turkcell kullanıcıları için hediye internet dağıtan kampanyalar yapmaya devam ediyor. Turkcell kullanıcılarının Turkcell mobil uygulama üzerinden sık sık gördüğü ve denediği salla kazan kampanyası haftada 1 kez kampanyaya katılmanız ile size birbirinden farklı birçok hediye kazanma fırsatı sunuyor.

Kampanyaya katılmak için hemen Turkcell mobil uygulama üzerinden salla kazan uygulamasına girin ve telefonunuzu sallayarak her hafta birbirinden farklı hediye kaznma fırsatını kaçırmayın.

Turkcell salla kazan hediyeleri içeriğinde sallayıp kazandığınız hediyeler haftalık geçerli olacak şekilde 1 GB 2 GB 4 GB 10 GB şeklinde hediye internet vermektedir. Ayrıca Fizy paket Bip paketi ve haftalık ve aylık olmak üzere her yöne geçerli dakika ve smsleri hattınıza ücretsiz tanımlıyor.

Kampanya detayları!

  • Hediyelerinizi almak için her hafta salla kazan kampanyasına uygulama üzerinden girin.
  • Uygulamaya girdikten sonra telefonunuzu sallayın ve çıkan hediyeyi bekleyin.
  • Kazandığınız hediyeler hattınıza tanımlayan sms geldikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Kampanya kapsamında hattınıza 30 TL yüklediğiniz anda aynı hafta içerisinde salla kazan kampanyasına ekstra bir hak daha tanınır.
  • Bu kampanya başka bir kampanya ile birleşebilir.
  • Kampanyadan faydalanmak için 4.5 GB uyumlu sim kartınız olmalı yok ise kampanyadan faydalanamazsınız.

İlgili Makaleler