Gündem

Türkiye Ekonomi Bankası 25’inci yılını yeni kampanyasını duyurarak kutladı! 25 yaş ve altı gençlerden yatırım işlemleri karşılığında komisyon ücreti alınmayacak!

2021 yılının son çeyreğinde döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından ciddi oranda değer kaybı yaşayan Türk Lirası, aralık ayının ortasında açıklanmış olan yeni ekonomik model kararı kapsamında bir nebze olsun toparlansa da yeni dönemde tekrar düşüşe geçti. Bu durum vatandaşların mevcut birikimlerini değerlendirmek ve ilerleyen günlerini maddi açıdan garanti altına alabilmek adına yeni arayışlar içerisine girmelerine yol açtı.

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının bir gün gerileyip diğer gün yükselişe geçmesi karşısında birikimlerini değerlendirmek adına bu piyasalara pek de güven duyamayan tüketiciler, hisse senetlerini değerlendirmeye başladı. Birikimleri karşılığında hisse senedi piyasasına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, sıklık ile banka hesapları üzerinden yatırım yaparak ekranları da oradan takip etmeyi tercih etti. Ancak bankalara ödedikleri komisyonlar, vatandaşların canlarını sıkmaya başladı.

Pek çok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştirerek hem tüketicilerin hem de yatırımcıların yanlarında yer almaya özen gösteren Türkiye Ekonomi Bankası, hisse senedi yatırımları için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Yalnızca genç kategorisinde bulunan tüketicileri ilgilendiren yeni kampanyanın ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN HİSSE SENEDİ KAMPANYASI!

Senelerdir bankacılık sektöründe faaliyet gösteren ve bu sene yaşanan zorlu ekonomik şartlara karşı birbirinden avantajlı kampanyalar geliştirerek farkını ortaya koyan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Yeni kampanyası kapsamında gençleri hedef aldığını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanyaya göre 31 Aralık tarihine kadar TEB’ten yatırım hesabı açan ve yatırım tercihlerini Pay Senedi Piyasalarından yana kullanan 18- 25 yaş aralığında olan tüm gençlere, ilk üç ay komisyonsuz işlem yapma ayrıcalığının tanınacağı bilgisi kaydedildi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI HİSSE SENEDİ KAMPANYASI BAŞVURUSU

Türkiye Ekonomi Bankası’nın gençler için geliştirmiş olduğu ilk 3 ay komisyonsuz yatırım işlemi yapma avantajından yararlanabilmek için bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya TEB Yatırım merkezlerinden yatırım hesabının açılması ve Pay Senedi Piyasalarında işlem yapılması gerekmektedir.

İlgili Makaleler