Personel Alımı

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna, 40 Ürün Denetmen Yardımcısı alınacağı duyuruldu!!!

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Denetim Hizmetleri Başkan Yardımcılığı birimlerinde boş olan kadrolar için personel alım ilanları yayınlayarak, kamuoyuna duyuruldu. Personel alımları için başvuru işlemleri ile ilgili detaylar işte sizlerle…

Yayınlanan ilan ile birlikte, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Denetim Hizmetleri Başkan Yardımcılığı, (Merkez Teşkilat, İstanbul Denetim Grubu) görev alacak 40 Ürün Denetmen Yardımcısı alınacağı bilgisi verildi. Denetim görevlisi olarak istihdam sağlamak isteyen kişiler için söz konusu ilan ile ilgili bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Başvuru işlemleri nereye yapılacak?

30.04.2013 tarihli ve 28633 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Ürün Denetmenliği Yönetmeliği’ kapsamında, Ürün Denetmen Yardımcısı alımı yapılacağı bilgisi verilirken, adaylar başvuru işlemlerini e-Devlet uygulaması aracılığıyla Sağlık Bakanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ya da Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresine başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları 27 Kasım 2023 ila 11 Aralık 2023 tarihleri arasında sisteme yükleyerek, başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru için gerekli olan şartlar neler?

Ürün Denetmen Yardımcısı olmak için, başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde yer alan şartları taşıması gerekmektedir.

Adayların, en az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin görevle ilgili  bölümlerinden ya da Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının birinden mezun olması talep edilmektedir.

2022 veya 2023 tarihlerinde gerçekleşen Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS), KPSSP3 puan seviyesinden en az 80 puan almış olması gerekmektedir.

Mezun olduğu alan ile ilgili sınav konularına ilişkin bilgi düzeyine ve bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücüne bakılacaktır.

Ayrıca, liyakati, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygun olması gerekmektedir.

Tüm bunlara ek olarak özgüveni, ikna kabiliyeti yüksek olması ve genel yetenek ve genel kültürü, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı gibi etkenlerin mesleğe uygunlukları değerlendirilecektir.

Ürün Denetmen Yardımcısı için başvur yapacak adaylar ilan detayları ile ilgili daha kapsamlı bilgileri yayınlanan ilan içeriğinde bulabilir.

İlgili Makaleler