Gündem

Türkiye İş Bankalı İseniz; Aytemiz’e Uğramadan Geçmeyin! Akaryakıt Alan Herkese Anında İndirim Yapılacak! Başvuru Yapmak Gerekiyor; Başvurular…

Bir süredir sürekli olarak zamlanan ürünler arasındaki yerini alan ve mart ayının adeta zam şampiyonu olan motorin ile birlikte benzin ve LPG fiyatları da aldı başını gitti. Vatandaş, arabasını bırakıp, toplu taşıma kullanmaya yönelirken; akaryakıt zamları toplu taşıma fiyatlarını da mart ayında en çok zamlanan hizmet haline getirdi. Hal böyleyken akaryakıt alımları için benzersiz bir kampanya düzenlemiş olan Türkiye İş Bankası, o kampanyasını açıkladı.

Brent petrolün varil fiyatlarının Rusya ve Ukrayna savaşı nedeniyle bir yükselip bir inmesi akaryakıt fiyatlarının bir türlü dengeye oturamamasına neden oldu. Genellikle zam ile vatandaşların karşısına çıkan benzin, motorin ve LPG fiyatları Türkiye İş Bankası’nın da dikkatini çekti. Artan akaryakıt fiyatlarına karşı müşterilerine indirim yapmaya hazırlanan Türkiye İş Bankası, Aytemiz’den alınacak olan akaryakıtlara TL değerinde ve sonraki akaryakıt alımlarında kullanılabilecek MaxiPuan vereceğini açıkladı.

İş Bankası’ndan Aytemiz’den Alınan Akaryakıtlara 50 TL Hediye Veriliyor

Türkiye İş Bankası’nın avantajlı kredi kartlarından biri olan Maximum kartlar, sinemadan markete pek çok hizmet sektöründe avantajlı indirimler ve hediye puanlar kazandırıyor. Şimdi de akaryakıt alışverişlerinde kazandırmaya başlayan Türkiye İş Bankası, Maximum kart sahiplerine görülmemiş bir kampanya sunuyor. Türkiye İş Bankası’ndan gerçekleştirilen açıklamaya göre; Maximum Kart sahipleri, 1 Nisan ile 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Maximum anlaşması olan Aytemiz petrol ofislerinden tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 150 TL ve üzerindeki 4. yakıt alışverişlerine 40 TL MaxiPuan kazanma şansını elde ediyor. Bu alışverişlerin en az birini Maximum Mobil uygulaması üzerinden Aytemiz Mobil Ödeme ile yapan Türkiye İş Bankalılar ise, artı olarak 10 TL daha MaxiPuan, yani toplamda 50 TL MaxiPuan kazanıyor.

Ödemelerinin Belirli POS Cihazları İle Yapılması Gerekiyor

Türkiye İş Bankası ve Aytemiz iş birliği ile hayata geçirilmiş olan yeni akaryakıt kampanyasında birtakım detaylar bulunuyor. Bu kampanyaya katılmak isteyen Türkiye İş Bankası müşterilerinin Maximum Mobil uygulaması içerisinde yer alan “Kampanyalar” kısmından ilgili kampanyayı bularak “Katıl” butonuna tıklaması yeterli oluyor. Kampanya kapsamında kazanım sağlanan MaxiPuanlar’ın, 30 Haziran 2022 tarihine kadar Maximum üyesi olan Aytemiz istasyonlarında harcanması gerekiyor. Aksi takdirde bu MaxiPuanlar, banka tarafından geri alınıyor. Öte yandan kampanya kapsamına dahil edilecek harcamaların tamamının İş Bankası Maximum POS cihazları aracılığıyla yapılması gerekiyor.

İlgili Makaleler