Ekonomi

Türkiye İş Bankalılar Market Harcamalarında 200 TL Birden Kazanıyor! Üstelik Bu Kampanya 31 Mayıs’a Kadar Devam Ediyor! Kampanyaya Katılım İçin…

Türkiye’nin özel bankacılık teşebbüslerinin temelini oluşturan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, gerçekleştirdiği dijital dönüşümü ile de sektöre liderlik etmeye devam ediyor. Bu sayede tüm hizmetlerini internet aracılığıyla kullanılabilir hale getirmiş olan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda her geçen gün daha da avantajlı hale getirdiği banka kartları ve kredi kartlarıyla da öne çıkmayı sürdürüyor. Hemen hemen her sektör ile anlaşma içerisine girmiş olan Türkiye İş Bankası, bu kez müşterilerinin market harcamalarını desteklemek için harekete geçiyor.

Market harcamalarından akaryakıt alımlarına kadar pek çok sektördeki alışverişlerde müşterilerine kazandıran kampanyalar sunan Türkiye İş Bankası, farkını ortaya koymaya devam ediyor. Verdiği MaxiPuanları, geçtiğimiz yıllarda TL’ye eşitleyen Türkiye İş Bankası, bu sayede müşterilerinin alışverişlerinin bir kısmını da ödeyerek onları destekliyor. Öte yandan Türkiye İş Bankası’ndan mayıs ayına özel olarak sunulan market kampanyasının eşi ve benzeri bulunmuyor.

Türkiye İş Bankalılar Market Harcamalarına 200 TL Kazanıyor

Müşterilerinin market harcamalarının ortaya çıkaracağı maliyeti düşürmek adına harekete geçen Türkiye İş Bankası, geçtiğimiz gün yayınladığı duyuru metni ile kampanyaya katılanlara 200 TL değerinde MaxiPuan vereceğini açıklamış bulunuyor. Türkiye İş Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre; 5 Mayıs 2022 tarihi ile 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bankamatik kartları ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde alışveriş yapan Türkiye İş Bankalılar, 200 TL’ye varan MaxiPuan kazanabiliyor. Katılımlı bir kampanya gerçekleştirmiş olan Türkiye İş Bankası, kampanyaya hem market harcamalarından önce hem de market harcamalarından sonra katılmayı kabul ediyor. Türkiye İş Bankası’nın kazandıran kampanyasına katılmak için ise, Maximum Mobil içerisinde yer alan “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyayı bularak, kampanya içerisindeki “KATIL” butonuna tıklamak yeterli oluyor.

200 TL Türkiye İş Bankalıların Hesabına 14 Haziran’da Yükleniyor

Kampanyaya dahil olabilecek müşterilerini de açıklamış olan Türkiye İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları olan Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç ile İş Bankası bankamatik kartları ve Maxipara Kart sahiplerini kampanyadan yararlandırıyor. Bunun yanı sıra market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişlerini de kampanya kapsamında değerlendiren Türkiye İş Bankası, ticari kart sahipleri ile aidatsız kart sahibi olan müşterilerini bu kampanyadan yararlandırmıyor. Ayrıca Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri de bu kampanyadan herhangi bir ödül kazandırmıyor. Kazanılan MaxiPuanları 14 Haziran 2022 tarihinde müşterisini hesabına aktaran Türkiye İş Bankası, ödül kazanabilmek için ödemelerin Maximum özellikli POS cihazlarından yapılmasını zorunlu koşuyor.

İlgili Makaleler