EkonomiGündem

Türkiye İş Bankası Müşterileri Yaşadı: Tek Tıkla Anında 200 TL Hesapta! Herkesi Dekliye Çeviren O Fırsat Açıklandı. Meğer…

Türkiye’de en hızlı gelişen sektörlerden biri olan bankacılık sektörü, pek çok kurum ve kuruluşun bu sektöre dahil olmasını neden oldu. Sayıları git gide artan bankalar arasındaki rekabetin kızışması ise, vatandaşın işine yarar kampanyaların ortaya çıkmasını sağladı. Öte yandan sürekli olarak yeni müşteri kazanmak için hediyeler ve kampanyalar geliştiren bankalar arasındaki yerini geçtiğimiz gün itibariyle İş Bankası da aldı.

Türkiye’nin en prestijli bankalarından biri olan İş Bankası, yeni müşterilerini bünyesine katmak için düğmeye bastı. Yeni müşterileri için en çok kazandıracak kampanyalarından birini hazırlayan Türkiye İş Bankası, geçtiğimiz gün açıkladığı kampanyasındaki şartları yerine getiren her yeni müşterisine 200 TL hediye edeceğini taahhüt etti.

İş Bankası’ndan Tek Tıkla 200 TL Kazandıran Kampanya

Yeni bankalar ile çalışmak isteyen hiçbir vatandaşı kaçırmak istemeyen Türkiye İş Bankası harekete geçti. 31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep isimli mobil uygulamasından yeni müşteri başvurusu yapan herkese 200 TL vereceğini duyuran İş Bankası, kampanyasının detaylarını da açıkladı. Bu açıklamaya göre; İŞCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” butonuna tıklayan vatandaşların, gerekli işlemleri tamamladıktan sonra İş Bankası müşterisi olarak İş Bankası kredi kartına veya Bankamatik Kartı’na başvurması halinde kampanyaya katılmaya hak kazanacağı anlaşıldı. Bu işlemlerin ardından kart onayını alan yeni İş Bankası müşterilerinin kartıyla yapacağı 200 TL ve üzeri olan ilk harcaması için 200 TL Maxipuan kazanacağı öğrenildi. Öte yandan başvuru yapacak olan vatandaşların cep telefonlarında NFC özelliğinin bulunması da İş Bankası’nın kampanya şartları arasında yer aldı.

İş Bankası Kampanyasından Yararlanabilecek Olan Kişiler Duyuruldu

İşCep uygulaması üzerinden müşteri olma sürecini tamamlayan kişilerin; İş Bankası Bireysel Kredi Kartları ve Bankamatik Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları ile Ticari Bankamatik Kartları’na başvuru yapması halinde dahil olabileceği hediye 200 TL Maxipuan kampanyasının kazandırdığı Maxipuan’ların katılımdan sonraki ayın ilk 15 günü içerisinde kazanacağını bildiren İş Bankası, bu kampanyası ile bir hayli ses getirdi. Öte yandan İş Bankası, Maxipuan’ların geri alınmaması için hesaba geçtikten sonraki 10 gün içerisinde harcanması gerektiğini de açıkladı.

İlgili Makaleler